Maksi Lopez prešao preko ponosa: Ikardi se nije opametio, GORI je od Vande ali zaslužuje bolje

Autor:

Sport

22.02.2019

17:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saga oko Intera i Maura Ikardija trese Italiju već duže vreme, a sad se povodom cele situacije oglasio i Maksi Lopes, njegov nekadašnji saigrač i najbolji prijatelj, a prijateljstvo se raspalo upravo zbog Vande.

RepublikaFoto: instagram.com/officialmaxilopez
Maksi Lopez

Dosadašnji kapiten Intera je van tima zbog sukoba sa čelnicima i pitanje je kako će se sve okončati, a Maksi, bivši muž Ikardijeve supruge i agenta Vande Nare, zna šta je glavni problem u celoj priči.

- Sve to je Vandin način funkcionisanja, zato Ikardi treba da pronađe boljeg agenta. Oni znaju kako se pregovara sa klubovima, kad se pritiska, kad ne. Kvalitetni igrači treba da imaju kvalitetne agente, a Mauro to nema - jasan je Lopes.

Sudeći prema rečima, iskusni napadač je Vandin način "menadžerisanja" prepoznao još dok je bio sa njom u braku.

- Želela je da bude moj agent, ali sam odbio. Nikad ne bih pristao na tako nešto. Pritom, tad je bila član moje porodice, a ja nikad ne mešam privatno i poslovno.

Ikardi i Maksi su svojevremeno bili saigrači u Sampdoriji i veliki prijatelji, a sve se završilo tako što je Mauro "preoteo" Vandu. Od tada, Lopes nema lepih reči ni za jedno ni za drugo.

- Oni su isti. Njihovo ponašanje je isto, Ikardi je možda čak i gori. Verovao sam da će se opametiti kad postane otac, da će shvatiti šta mi je uradio, ali nije. Recimo, juče sam nazvao svog sina da mu čestitam rođendan, a Mauro i Vanda su me napali preko telefona. Šta više reći...- završio je trenutni napadač Vasko da Game.

Podsetimo, Ikardi ima ugovor sa Interom do 2021. godine, ali prema trenutnoj situaciji znatno je realnije da klub napusti ranije. Nekoliko klubova dovode se u vezu sa njim, između ostalog i Juventus.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading