Zvezda napravila samo jednu grešku!

Autor:

Sport

16.02.2019

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda je nastavila niz pobeda, izabranici Vladana Milojevića su delovali jako ubedljivo protiv Vojvodine, ali strateg crveno-belih je našao jedan propust u igri svojih fudbalera.

RepublikaFoto: Starsport
Vladan Milojević zadovoljan

- Znali smo u pripremi utakmice da Vojvodina ima mnogo igrača. Divna atmosfera na našem stadionu, verovatno su neki od Novosađana prvi put igrali pred ovakvim navijačima. Oni su želeli da igraju fudbal. Imali smo jednu jedinu grešku u poslednjoj liniji i tada nas je spasio Borjan. Moramo takve situacije da lakše rešavamo, a ne da ulazimo u nervozu. Ima stvari koje moramo da ispravimo. Insistiraću na tome. Ovo je bilo baš lepo veče, svi smo uživali- rekao je trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

Marko Marin je briljirao na ovom meču, perfektno je upošljavao saigrače i bio ključni šraf na terenu. Nije krio zadovoljstvo Milojević.

- Igrali smo fajterski, mnogo vremena smo zajedno. Pribojavao sam se malo ove utakmice. Zato smo brzo hteli da uđemo u komfor dobrog rezultata. Da smo u jačem takmičarskom ritmu ona greška se ne bi desila- rekao je strateg crveno-belih.

Morao je Zvezdin trener da prokomntariše igru novajlija, pre svega Gajića.

RepublikaFoto: Starsport

- Gajić je igrao u Bordou na levoj strani. Pratili smo ga dugo, on je naša budućnost. Služi se odlično sa obe noge, dali smo mu šansu jer Vojvodina ima jako brze bokove sa Đuričinom i Gojkovom. On je došao iz perioda neigranja, ali vi znate da sam ja strpljiv. Čekamo njega, kao što čekamo Vulića i Vukanovića. To su veliki potencijali. Molio bih zvezdašku javnost za strpljenje- rekao je Milojević.

Mladi stručnjak na klupi Vojvodin, Radovan Krivokapić bio je kratak i precizan u analizi utakmice.

- Čestitam Zvezdi na pobedi, pokazali su da su bez premca u ovoj ligi. Bili smo u pojedinim trenucima nemoćni. Nismo želeli da se branimo, ali je presudio njihov kvalitet. Ne mogu da budem zadovoljan rezultatom, ali ima delova igre koji su funckionisali. Imali smo želju da ih ugrozimo, Borjan je izvanredno intervenisao. Treba da negujemo dobre stvari. Moraćemo u hodu da rešavamo neke stvari. Nedostajala nam je agresivnost, malo smo i podlegli atmosferi. Posle 2:0 sve je bilo rešeno. Ova Vojvodina može mnogo bolje. Trudićemo se da to pokažemo- istakao je Krivokapić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading