Partizan doveo igrača iz Zvezde?!

Autor:

Sport

23.01.2019

20:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U najstrožoj tajnosti crno-beli uspeli da preotmu jednog od najtalentovanijih omladinaca večitog rivala Radivoja Bosića.

RepublikaFoto: Starsport
Navijači Crvene zvezde

S neba u – rebra! Jedan od najtalentovanijih omladinaca Crvene zvezde – Radivoj Bosić (18) novi je fudbaler Partizana, saznaje "Telegraf"!

Napadač je u sredu boravio u Humskoj, dogovorio sve detalje saradnje, potpisao profesionalni ugovor na tri godine, a u četvrtak će proći i medicinske preglede, posle čega će odmah biti priključen prvom timu.

Radi se o momku rođenom 1. decembra 2000. godine, koji igra na poziciji krilnog napadača i sposoban je da odgovori zadacima i uz desnu i uz levu aut-liniju. Odlikuju ga sjajne fizičke prediospozicije, brzina, kao i izraziti kvalitet u igri jedan na jedan, zbog čega je Partizan utrošio značajno vreme u proteklom periodu ne bi li ga angažovao.

Bosić se istakao upravo u duelima protiv crno-belih, pa je počela tajna operacija angažovanja fudbalera, koja je intenzivirana posle saznanja da fudbaler nije rad da potpiše profesionalni ugovor sa Crvenom zvezdom, jer je smatrao da na stadionu Rajko Mitić u žestokoj konkurenciji stranaca neće dobiti adekvatnu priliku da se nametne.

U međuvremenu je fudbaler promenio i menadžera, što su crno-beli takođe ispratili ine odreagovali pravovremeno, pa se fudbaler danas u prepodnevnim časovima našao u Humskoj, gde je i postignut konačni dogovor.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading