(VIDEO) MMA šampion posetio Partizan

Autor:

Sport

23.01.2019

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Partizan posetio je Bojan Veličković prvi Srbin u UFC, a sada borac u prvoj profesionalnoj MMA ligi na svetu ( PROFFESIONAL FIGHTERS LEAGUE)

RepublikaFoto: FK Partizan

- U MMA sam od 2010. godine, za takmičenje sam čuo preko drugova koji su veoma uspešni borci. Pre toga trenirao sam kik-boks dve, tri godine. Ono što me je najviše privuklo i što krasi ovaj sport, jeste znanje i ostalih borilačkih sportova, od kojih mi je najdraži džijudžicu. Naučio sam dosta i o rvanju, ali mentalna brzina i fokus u džijudžicu, što na japanskom znači „nežna umetnost“ je moja omiljena disciplina - rekao je Veličković.

On je objasnio kako je zavoleo Partizan.

- Mama obožava Partizan. Kada je nedavno bila u Americi nije propustila nijednu fudbalsku, košarkašku i rukometnu utakmicu.

Bojan je obišao SC Partizan-Teleoptik tokom kojeg se upoznao sa prvotimcima i zaposlenima.

- Izuzetna mi je  čast što sam danas posetio sportski centar i uverio se da je jedan od najboljih u Evropi o čemu sam slušao. Posebno mi je drago što sam upoznao igrače i video da Partizan živi kao prava porodica od ekonoma, fizioterapeuta, žena koje održavaju centar. Ovde su vrhunski uslovi za rad i život. Svi momci su sjajni, a posebno bih izdvojio Sašu Zdjelara, koji je deo mog intervjua postavio na Instagram, odakle je i krenula čitava ideja, Daču Pantića koji zna i prati moj rad i MMA borbe u Americi i Vladimira Stojkovića zbog snažnog karaktera koji im - rekao je Veličković.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading