Evo kako su crno-beli dočekali prvo pojačanje i čime se fudbaler neobičnog prezimena oduševio!

Autor:

Sport

20.01.2019

09:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U četvrtak 17. januara 2019. godine u pres sali stadiona Partizan zvanično je predstavljeno prvo pojačanje u zimskom prelaznom roku, krilni vezista Musa Ndžaj. Posle obaveznih medicinskih pregleda i promocije Ndžaj se pridružio novim saigračima na SC Partizan-Teleoptik, gde je već u petak odradio prvi trening.

RepublikaFoto: Starsport
Musa Ndžaj

- Doček je baš bio srdačan. Svaki igrač se pojedinačno pozdravio sa mnom uz iskrenu dobrodošlicu, toplo i drugarski. Centar je sjajan, ima sve što je potrebno i za trening i za boravak tokom dana, tako da ću ostati tamo dok se ne vratimo sa priprema odnosno dok ne nađem stan- rekao je Ndžaj.

Kada si prvi put bio u Beogradu upoznao si Rikarda. Sa kim si cimer?

- Cimer sam sa Rikardom i Gabijem (prim.aut Gabrijel Enake). Samo sam jednom uspeo da odem van centra, jer imamo dosta obaveza na treninzima i stalno smo na Teleoptiku. Rikardo me je tada odveo u šoping mol, koji zaista izgleda evropski- rekao je krilni vezista.

Koliko se sistem treninga razlikuje od onog u Belgiji?

- Trenira se zaista naporno. Dosta se trči, nije lako za noge, ali sam oduševljen igračima, odlični fudbaleri- rekao je Ndžaj.

Da li si već probao neko tradicionalno jelo?

RepublikaFoto: Starsport

- Moguće je da jesam, ali nisam siguran da li je baš tipično za ovo podneblje, jer jedem sve što se pripremi u klupskom restoranu za ručak i večeru- rekao je Ndžaj.

Videli smo da si u Norveškoj primenjivao poznati tretman za detoksikaciju organizma Hidžama. Kakvi su tvoji utisci?

- To je vrsta medicinskog tretmana koji se primenjuje svuda u svetu, ali samo pod nadzorom stručnjaka specijalizovanih za tu vrstu tretmana. Iz organizma se specijalnim vakum čašicama izbacuje nezdrava i toksična krv, koja može biti štetna po nas. Tretman je prijatan i veoma koristan za organizam- zaključio je Ndžaj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading