HIT OGLAS: Traže radnika koji će ranije odlaziti sa posla i piti pivo

Autor: Republika

Razonoda

17.11.2018

07:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odgovor na pitanje da li volite ranije da izađete sa posla kako biste sa drugarima otišli na pivo ne treba dugo tražiti.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kod većine ljudi, ili bar kod većine onih koji vole da piju pivo, odgovor bi više nego sigurno bio pozitivan. A upravo za takve ljude jedna australijska pivara ima posao. 

"Sydney Beer Co" nedavno je objavio oglas za posao "glavnog službenika za raniji odlazak sa posla" (Chief Clock Off Officer - CCOO). Ovo jedinstveno radno mesto zainteresovanima nudi stalan posao, sa punim radnim vremenom i platom koja je stvar dogovora sa poslodavcem. 


Međutim, budući da je u pitanju šefovska pozicija, sa takvim poslom dolazi i velika odgovrnost. Glavna dužnost CCOO-a je da ubeđuje sidnejske radnike da ranije odlaze sa posla, kako bi pili pivo i družili se.

U njegov opis posla spadaju i organizacija događaja (Venue Relationship Management), koja podrazumeva obilazak što većeg broja sidnejskih pabova, kao i potpuno uživanje u pivu i druženju (Absolute Work Enjoyment), zbog čega bi zaposleni bili potpuno ubeđeni da treba da izađu koji minut ranije. 

Oglas poziva "prepodnevne" osobe koje ostvaruju maksimalnu produktivnost u redovno radno vreme i odbrojavaju svaki minut do prvog piva. 

Poslodavac od kandidata traži sposobnost planiranja i veštine u slanju poruka i imejlova, i postovanju na društvenim mrežama. Što češće slanje poruka je više nego poželjno. 

A osim ljubavi prema pivu, nikakvo prethodno iskustvo nije neophodno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading