MRAČNA TAJNA: Dve nedelje pred kraljevsko venčanje Dajana je našla kutiju i šokirala se kad je otvorila!

Autor: Republika

Razonoda

03.10.2018

06:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Godine 1996. princeza Dajana i princ Čarls su se razveli nakon 15 godina braka. Bez sumnje, jedan od glavnih razloga je to što se Dajana, kako je jednom rekla, osećala "kao treća osoba u braku".

Foto: Tanjug/AP
Princeza Dajana

Princ Čarls je bio u vezi sa Kamilom Parker Bouls pre nego što je stupio u romansu sa princezom Dajanom, a raskinuli su 1971. godine, kada se princ pridružio Britanskoj kraljevskoj ratnoj mornarici.

Dve godine kasnije Kamila se udaje za Endrjua Parkera Boulsa i tada se čini da ne postoji nikakva šansa za zajedničku budućnost Kamile i Čarlsa.

Kako je poznato, Čarls je 1980. godine počeo da se viđa sa tada 19-godišnjom Dajanom Spenser, a ovaj par se venčao u julu naredne godine. Ipak, uprkos razdvajanju i novim partnerima, osećanja između Čarlsa i Kamile nisu mogla tek tako da nestanu, te je par 1986. godine obnovio ljubavnu romansu, iako su oboje bili u bračnoj zajednici. Tek 1992. godine palata je potvrdila da je bilo ozbiljnih bračnih problema između Čarlsa i Dajane, te da su se njih dvoje razveli u decembru.

Pet godina kasnije princeza Dajana je otvoreno govorila u intervjuu na koji način je saznala da njen suprug ima aferu. Dajana je otkrila kutiju samo nekoliko nedelja pre venčanja. Otvorila ju je, a unutra je bila narukvica.

Foto: Tanjug/AP

- Još sam bila previše nezrela da bih razumela sve poruke na koje sam nailazila usput. I onda mi je jedna osoba u njegovoj kancelariji rekla da je moj muž namenio narukvicu za nju (Kamilu) - rekla je tada princeza.

Jednog dana ušla je u kancelariju tog čoveka i pitala ga šta se nalazi u kutiju, a on joj je savetovao da ne gleda.

- Otvorila sam i tamo se nalazila narukvica. Bila sam očajna, i besna. Zašto ne može da bude iskren sa mnom? - zapitala se tada Dajana.

Na osnovu zapisa Endrjua Mortona, koji je beležio biografiju kraljevske porodice, javnost je saznala da su na narukvici bila dva ugravirana slova 'G' i 'F', a očigledno je bilo reč o nadimcima koje su Čarsl i Kamila dali jedno drugom - Gledis i Fres. Ovaj događaj se desio samo dve nedelje pre venčanja, zbog čega je Dajana htela da otkaže ceremoniju.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading