FBI ZATVORIO OPSERVATORIJU, ODMAH ISKOVANA ZAVERA O VANZEMALJCIMA

Autor: srbijadadanas.com, Republika

Razonoda

18.09.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Federalni istražni biro zatvorio je "Sanspot opservatoriju" u Novom Meksiku, a teoretičari zavere preplavili su internet komentarima da su jedni razlog tome niko drugi do vanzemaljci. Tvrde da je FBI to učinio u takvoj brzini da ni jedan drugi razlog ne može da bude u pitanju, te da to samo znači da su otkrili nešto o vanzemaljcima, piše Independent.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Navodi se da je zatvaranje ove opservatorije navelo da se brojni korisnici interneta zapitaju da li su istraživači otkrili nešto što nisu smeli, a jedan "istaknuti Jutjub kanal" spekuliše da je opservatorija slučajno primetila leteći tanjir. 

Asocijacija univerziteta za astronomska istraživanja navodi da je "reč o sigurnosnim problemima u opservatoriji u Novom Meksiku" i da je odlučeno da se privremeno napusti objekat kao mera predostrožnosti, navela je opservatorija na Fejsbuku. 

Dodali su i da sarađuju sa odgovarajućim organima vlasti, ali da u ovom trenutku ne mogu da daju detaljnije informacije. 

- Nadamo se da će posetioci moći da nas posete u narednim danima - naveli su iz Opservatorije na Instagramu, a jedan korisnik te društvene mreže im je napisao: 

- Zašto nam jednostavno ne kažete o čemu se radi?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading