URNEBESNO! Evo šta bi trebalo da uradite kad vam žena traži pare!

Autor:

Razonoda

14.08.2018

06:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić iz Hondurasa koji radi u Sjedinjenim Američkim Državama odlučio je da više ne želi da šalje novac svojim roditeljima, zbog čega je odlučio da izrežira sopstvenu smrt.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Deni Gonzales (27) pribegao je drastičnim merama i lažirao sopstvenu smrt, a njegova ožalošćena porodica je dobila slike njegovog "mrtvog" tela.

Na fotografijama se Gonzales slikao sa vatom u nosu i ustima, kako bi izgledao kao da je u mrtvačnici, a za uzrok smrti je naveo rak i astmu.

Međutim, njegov plan je vrlo brzo propao. Kada su lokalni mediji objavili vest o njegovoj smrti, prijatelji i članovi porodice Gonzalesa su počeli da sumnjaju.

Na slikama na kojima je trebalo da izgleda kao da je mrtav bilo je očigledno da se smeši, a videlo se i da nije u mrtvačnici već u svom krevetu.

Prevara je otkrivena, a Gonzales je sve priznao na američkom TV kanalu.

- Supruga me zove svake nedelje samo da mi kaže da joj pošaljem više novca i nove mobilne telefone. Dobila je već šest telefona i stalno traži nove jer su joj stari navodno ukradeni - rekao je Gonzales.

Prema rečima komšija, njegovi roditelji su bili slomljeni kada su čuli vest da je Gonzales preminuo, ali su posle bili razočarani njegovim ponašanjem.

Mnogi su ga osudili na društvenim mrežama zbog ovakvog odnosa prema roditeljima.

- Trebalo je da budeš iskren prema njima i kažeš da ne želiš više da im pomažeš, a ne da lažeš. Bog nek se smiluje tvojoj duši - rekao je jedan od korisnika socijalnih mreža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading