(FOTO) Pogledajte NAJDEBLJU GO-GO IGRAČICU ikada

Autor: Republika

Razonoda

13.08.2018

06:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kimi Lejhi je započela svoju karijeru polo plesačice nakon rođenja svog prvog deteta. Sve vreme je strepela od osude i kritike ljudi koji zbog njene debljine neće pozitivno reagovati na njenu karijeru.

RepublikaFoto: instagram.com/kimmi_joy

Sada četiri puta nedeljno pleše oko šipke, a čak ima šipku i u svom domu, u Australiji. Uprkos svemu, naučila je da voli svoje telo.

Osećam se slobodnije i moćnije nego ikada pre. Sve nesigurnosti koje sam imala, a ticale su se moga tela su nestale. Sada se bez problema skinem u donji veš, a da i ne razmišljam o tome. Shvatila sam da bilo koja kilaža može biti seksi. Svako može “tverkovati” oko šipke, bez obzira na svoju debljinu", tvrdi ona.

Od 2010. godine, kada je zvanično počela da se bavi polo plesom, njeno samopouzdanje je toliko poraslo da je čak počela da objavljuje svoje snimke na društvene mreže. Iako ima pregršt pozitivnih komentara na sve što radi, ponekad naiđe i neka zlobna opaska na račun njenog plesa. Međutim, sada ima dovoljno samopouzdanja da ih ignoriše.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading