(VIDEO) Zaronio u dubine BERMUDSKOG TROUGLA: Snimio je nešto što NIJE SA OVOGA SVETA!

Autor: Republika

Razonoda

10.08.2018

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darel Mikloš, lovac na blago sa kanala "Diskaveri", koristi tajne mape Nasinog astronauta Gordona Kupera (1927-2004) u potrazi za olupinama brodova u Karipskom moru. Prilikom poslednjeg poduhvata za seriju "Kuperovo blago", na nepoznatoj lokaciji u regionu Bermudskog trougla, u blizini Bahama, naleteo je, kako tvrdi, na prvi dokaz o poseti vanzemaljaca Zemlji pre više stotina, ako ne i hiljada godina.

Foto: youtube.com/ NEWS UPDATE
Neviđeno

- Pokušavao sam da identifikujem ostatke brodova koristeći informacije o anomalijama na Gordonovim mapama kada sam primetio da nešto štrči. Bio sam šokiran - rekao je Mikloš u ekskluzivnom intervjuu "Dejli mejlu", a preneo blic.rs, i opisao džinovske krake koji vire iz objekta.

- Formacija nije ličila ni na šta što sam do sada video tragajući za olupinama. Bila je ogromna. Izgledalo je kao da pet kraka viri iz strme litice i svaki od tih kraka imao je dimenzije topa na ratnom brodu - kaže Mikloš.

On tvrdi da postoje identične formacije u tri razaličite oblasti i da ne izgledaju kao da ih je priroda stvorila, ali ni kao da su delo čoveka.

Istraživač je našao i druge čudne i neobjašnjive formacije oko glavnog oblika, a sve su prekrivene gustim koralima, za koje veruje da su stari stotine, ako ne i hiljade godina.

Fasciniran otkrićem, Mikloš je po povratku odlučio da se detaljnije pozabavi Kuperovim dokumentima i potraži nove odgovore.

Tada je otkrio da je astronaut na jednoj od pomenutih mapa označio lokaciju sa "neidentifikovani objekat" i nije spominjao istorijske olupine.

- Shvatio sam da tu postoji nešto drugo i da je Gordon mislio na to - kaže Mikloš.

- Gordon je verovao u vanzemaljce. Verovao je da su ga posetili stanovnici drugih planeta i verovao je da je mnogo tih stvari završilo baš u ovom delu sveta - rekao je on.

Gordon Kuper je bio jedan od sedam astronauta u projektu "Merkjuri" i poslednji Amerikanac koji je sam poleteo u svemir. Nakon što je okončao karijeru u Nasi, otvoreno je govorio da veruje u NLO i tvrdio je da vlada prikriva informacije o vanzemaljskim aktivnostima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading