(VIDEO) IZNAJMILA FERARI, PA NAPRAVILA KARAMBOL: Zakucala se u bankinu, a onda je nastao totalni haos

Autor: Republika

Razonoda

23.06.2018

06:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je užasavajući trenutak kada žena uništava skupoceni "ferari"samo nekoliko minuta nakon što ga je pokupila iz agencije za iznajmljivanje.

RepublikaFoto: youtube.com/Car crashes&music
Napravila katastrofu

Snimak iz kineskog grada Venlinga pokazuje da je žena vozač ispala iz "ferarija 458" vrednog 500.000 funti nakon što je izgubila kontrolu zbog klizavog kolovoza.

Šokantni snimci ukazuju na to da žena udara "bmw" sa strane i prouzrokuje lančani sudar. Trenutak pre udesa video snimak, za koji se veruje da ga je sama žena napravila sa sedišta vozača, navodno pokazuje kako se hvali time što je iznajmila automobil.

U kratkom snimku kamera snima kontrolnu tablu a ona kaže: "Prvi put vozim ferari. Ovo je zaista neverovatno osećanje".

Saobraćajne kamere na prometnom putu pokazuju da žena iznenada gubi kontrolu i udara direktno u metalnu saobraćajnu barijeru i "bmv", koj udara u "nisan".

Iako se udes dogodio pri maloj brzini, snimci nakon nesreće ukazuju su da je prednji deo "ferarija 458" potpuno uništen i da su vazdušni jastuci aktivirani.

Ona i njeni pitnici nisu bili ozbiljno povređeni.

Vozilo je agencija za iznajmljivanje platila skoro 500.000 funti, dok je trošak popravke oštećenog italijanskog sportskog automobila procenjen na pola tog iznosa.

Nije jasno da li je žena osigurana i da li će osiguranje pokriti štetu. Korisnici društvenih mreža su sugerisali da je žena možda isključila kontrolu vuče vozila pre pada, što bi objasnilo kako je iznenada izgubila kontrolu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading