SUZE ĆE VAM SAME KRENUTI! Zbog ove fotografije je maturantu POKLONIO AUTO I PLATIO ŠKOLARINU!

Autor: Republika

Razonoda

30.05.2018

04:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vozač autobusa iz Alabame fotografisao je Korija Patrika (19) dok je obučen u togu pešačio na autobus kako bi prisustvovao svečanoj dodeli diploma. Fotografija se ubrzo proširila društvenim mrežama, a mladić nije ni slutio kakav će poklon dobiti za kraj srednjoškolskog obrazovanja.

Foto: instagram.com/realrickeysmiley
Ovako je momak pešačio na dodelu diploma

Kori se prošle godine s roditeljima preselio na drugi kraj grada, ali nije hteo da promeni školu zbog prijatelja. Kako nemaju automobil, mladić se svaki dan dizao u 4.30 sati i javnim prevozom putovao do škole, menjajući pritom nekoliko autobusa. Kući se vraćao tek oko 19 sati i tako celu godinu.

- Kori je sjajan mladić, miran i ponizan. Ponosna sam na njega - kaže majka, a prenosi "Daily Mail".

Fotografiju je vidio radijski voditelj Riki Smajli te je zamolio slušaoce da mu pomognu da pronađe mladića. Odlučio je da mu pokloni automobil.

 

Corey Patrick is TRULY an inspiration!!!!

A post shared by Rickey Smiley (@realrickeysmiley) on May 25, 2018 at 8:38am PDT

- Kori svima nama treba da bude inspiracija. Njegovu predanost uspehu treba ceniti. Korijeva žrtva treba da bude pouka kako ne treba odustati od cilja ni u najtežim trenucima - kazao je.

Mladić će dobiti i plaćenu školarinu na Univerzitetu "Jacksonville".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading