Kad RAVNOZEMLJAŠI daju "mudri" odgovor na pitanje: Zašto čovek ne padne "kada dođe na ivicu"?

Autor:

Razonoda

04.05.2018

04:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Više od 200 ljudi koji veruju da je Zemlja ravna ploča okupilo se na trodnevnoj konvenciji u Engleskoj na kojoj su, između ostalog, "objasnili" zašto čovek ne padne "kada dođe na ivicu".

RepublikaFoto: pixabay.com
Zagovornici teorije da je Zemlja ravna ploča retko imaju razumno objašnjenje

"Razgovarali smo slobodno, bez predrasuda i nakon dubokoumnih i mudrih diskusija došli smo do određenih zaključaka", stoji u saopštenju Engleskog udruženja ravnozemljaša. 

Oni su na ovoj konvenciji "odgovorili" na pitanje koje je do sada privlačilo najviše pažnje i otkrivalo besmislenost te teorije. 

Naime, ako je Zemlja ravna ploča, mora postojati ivica, a kada čovek dođe do nje, morao bi pasti, odnosno otići u svemir. 

"Objašnjenje" je, naravno, besmisleno poput same teorije, a ono glasi: Čovek ne može pasti sa ivice Zemlje jer kada dođe do kraja, on se automatski pojavi na drugoj strani planete, a uporište za tu teoriju je popularna igrica Pac-Man koji se upravo na taj način kreće po ekranu. 


Ravnozemljaši veruju da su sve fotografije naše planete lažirane i da ona nije sferična, već da je ravna ploča, piše Klix. 

Naredno okupljanje ravnozemljaša je zakazano za 15. novembar u američkom Denveru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading