OVAJ ČOVEK JE NEUNIŠTIV! Preživeo napade ajkule i medveda i ujed zmije!

Autor: alo.rs

Razonoda

28.04.2018

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetjednogodišnjaku koji je preživio napad ajkule dok je surfovao na Havajima, to nije bio prvi bliski susret s divljim životinjama.

RepublikaFoto: Printscreen/YouTube/CBS Los Angeles

Osim napada ajkule, preživeo je i okršaj sa medvedom, a pre toga ga je ugrizla i zmija.

Dilan Mek Vilijams surfovao je kod ostrva Kauaija, kada se iz dubine pojavila tigrasta ajkula duga oko dva metra. Ajkula je Dilana ugrizla za nogu, ali je on uprkos teškoj povredi uspeo da otpliva oko 30 metara do obale.

Slučajni prolaznik koji je video šta se dešava pozvao je Hitnu pomoć, a Dilan je dobio sedam šavova na nozi.

Međutim, napad ajkule je treći put za četiri godine da je Mek Vilijams imao bliski susret s nekom opasnom divljom životinjom.

Naime, prošle godine, dok je spavao u letnjem kampu u Koloradu, Dilana, koji je inače instruktor za preživljavanje, napao je medved i počeo da ga grize za zadnji deo glave. Uspeo je da se odbrani tako što je počeo da udara zver po glavi i u oko, pa je životinja popustila stisak.

Nekoliko godina ranije, tokom planinarenja u Juti, ugrizla ga je zvečarka. Srećom, ugriz nije bio jak, pa je (ne)srećni Dilan izvukao živu glavu i od posledica potencijalno smrtonosnog ugriza bio bolestan svega nekoliko dana.

- Ne znam jesam li pravi srećnik ili stvarno nemam sreće - izjavio je Dilan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading