(FOTO) (VIDEO) A MI DA SE VOZIMO U GSP- U SAMO U GAĆAMA? Širom Evrope ljudi u gradskom BEZ ODEĆE, evo i zašto!

Autor:

Razonoda

11.01.2018

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne, nije šala! Stanovnici Londona, Berlina, Amsterdama, i Praga vozili su se gradskim prevozom bez garderobe. Ne bi bilo loše da se ova tradicija uvede i kod nas, pa toliko smo stvari pokupili iz Amerike, valjda možemo i iz Evrope, pod uslovom da i kontrola bude u gaćama?!

Foto: Tanjug/AP
"Dan bez pantalona" je bio brutalno hradan

Svi oni su zapravo obeležavali  "Dana bez pantalona u metrou", godišnje manifestacije koja se 9 godina obeležava u nekim evropskim prestonicama.

Tradiciju je još 2002. započela sedmočlana grupa komičara iz Njujorka - oni su usred zime u metro ušli samo u gaćama izazvavši nevericu kod ostalih putnika, prenosi telegraf.rs.

Priča je dobila "evropski nastavak" 2010. godine kada su hrabri stanovnici pomenutih evropskih gradova prvi put krenuli u grad samo u gaćama.

Ove godine, samo u Londonu bilo je oko 300 putnika bez pantalona, a slično je bilo i u Češkoj, Holandiji i Nemačkoj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Svi oni, nisu se samo vozili metroom bez pantalona - mnogi su iz podzemnih železnica izlazili u gaćama inspirišući sugrađane da ih snimaju kamerom.

Učesnici "Dana bez pantalona" morali su da ulaze u voz i da se ponašaju što je normalnije moguće, iako su temperature u mnogim gradovima bile ispod nule.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading