ISPOVEST OSVAJAČA DŽEKPOTA: Spavao sam sa 150 žena, obišao svet, a onda napravio ZAOKRET!

Autor: Republika

Razonoda

02.01.2018

05:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanac Met Majls (31) iz Hereforda pre tri godine osvojio je Eurodžekpot od čak milion funti.

RepublikaFoto: youtube.com/TheNationalLottery
Met Majls

Novi život bogataša itekako mu je godio pa je Met po dobitku, odmah dao otkaz i počeo žestoko da luduje. Novac je trošio na luksuzna putovanja i devojke. Prema vlastitom priznanju, tokom putovanja po svetu, spavao je s najmanje 150 žena. 

Ekstravagantni životni stil 

Međutim, čini se kako su divlji dani iza njega jer je mladi bogataš odlučio da se skrasi sa svojom verenicom, 28-godišnjom Stejsi Edvards s kojom je nedavno dobio sina.

Njegovo bogatstvo danas se procenjuje na iznos između 1,3 i 1,4 miliona funti, a 18. decembra ovaj milioner dobio je najlepši božićni poklon - sina Džada.

Majls je ranije za britanske medije ispričao kako ga je strah od toga "da će se pretvoriti u problematičnog rasipnika koji se obogatio na lutriji" nagnao da obuzda ekstravagantni način života koji je vodio. U samo 18 meseci Met je spiskao čak pola miliona funti na zabavu, putovanja u 22 zemlje i dizajnersku odeću. Međutim, tvrdi kako je uspeo da vrati potrošeno.

U aprilu 2017.  godine odlučio je da sebi priušti još jedno putovanje oko sveta, ali ovog puta u potpuno drugačijem aranžmanu. Bez hrpe devojaka i gomile luksuza - samo su on i Stejsi uživali u zajedničkim trenucima. Dok su putovali Azijom, doznali su i srećnu vest o prinovi. 

Nažalost, uz sreću, par je u tim mesecima osetio i zabrinutost i strah jer su lekari su Stejsi saopštili kako beba ima redak oblik Spina Bifide, urođene deformacije kičmene moždine. 

Zadnji put "partijao" u Las Vegasu

Srećom, maleni Džad se rodio kao potpuna zdrava beba.

- Godina 2017. je bila najbolja u mom životu. Rodio se moj sin, ženim se svojom najvećom ljubavi i najboljom prijateljicom, a i posao mi cveta. Život je sjajan! - kazao je Majls.

Priznao je, doduše, kako je sebi zadnji put dao oduška kad je s prijateljima otišao do Las Vegasa kako bi pogledali istorijski meč između Flojda Mejvedera i Konora Mekgregora.

Iako poslednjih meseci živi miran porodični život, mediji se još prisećaju njegove žestoke svađe s bivšom devojkom, fitnes instruktorkom, Karlom Čembrln, koja ga je 2015, nakon što ga je optužila da je preko društvene mreže Snapchat dobio poruku od druge žene, udarila u lice i zgrabila za testise. 

Par je nakon toga završio na sudu, a veza je okončana. Svi skandali sada su iza njega, poručuje Met, i najavljuje venčanje za 2019. godinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading