PROGUTAĆE NAS VATRA, NEMAŠTINA I RAT: JEZIVO NOSTARDAMUSOVO PROROČANSTVO ZA 2018. GODINU!

Autor:

Razonoda

15.12.2017

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nostradamus je predvideo nekoliko izuzetno negativnih događaja za 2018. godinu, koji bi u potpunosti trebalo da potpuno izmeni planetu Zemlju.

RepublikaFoto: facebook.com/Bilgi Kültür Takvimi
Nostardamus

Francuski prorok Mišel de Notr Dam, poznatiji kao Nostradamus, bi navodno punio činiju vodom, koju bi zatim dugo posmatrao. U tim trenucima javljale bi se vizije budućnosti, prenosi disclose.tv.

Kako su vekovi prolazili, tako je svet počeo da razvija pomešana osećanja o ovom proroku. Mnogi Nostradamusa vide kao jednog od najvećih prevaranata svih vremena, dok drugi smatraju da njegova proročanstva ne treba olako uzimati u obzir, s obzirom na to da se veliki deo već obistinio, prenosi Telegraf.

Evo šta će nam se desiti u 2018:

  • Francuski prorok video je da će se svet suočiti sa promenama među nacijama i da će se dogoditi nekoliko većih prirodnih katastrofa koje će potresti svet.
  • Ove godine tako bi trebalo da dočekamo erupciju Vezuva, iza koje će slediti jak zemljotres, a ova dva velika događaja odneće živote 16.000 ljudi.
  • Prorok je predvideo i strahovito snažan zemljotres na zapadnoj teritoriji SAD, čiji će se talasi osetiti širom sveta, prenosi disclose.tv.
  • Čini se da je Nostradamus bio svestan i klimatskih promena, jer je tvrdio da će "Kraljevi opljačkati šume" i "da će se nebo otvoriti, a polja sagoreti od toplote".
  • Poznati prorok je takođe tvrdio da će u Francuskoj početkom 21. veka započeti rat, koji će se proširiti na preostali deo Evrope i uključiti "sukob velikih sila". Tvrdi i da će nakon nemirnog perioda od 27 godina (2025. godine) opet zavladati mir, ali da će "malo ko moći da uživa u njemu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading