Dva momka dele JEDNU DEVOJKU, i svi žive zajedno!

Autor: Republika

Razonoda

23.11.2017

05:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kris (38) i Met Brendt (28) zajedno su osam godina, a pre dve godine upoznali su Kejit Irnest (28) preko aplikacije za upoznavanje. Tada je počela njihova neobična veza, a danas svi troje žive zajedno u jednosobnom apartmanu u Njujorku.

Foto: facebook.com/Chris Brandt
Ljubav u troje: Kejit sa Krisom (desno) i Metom

Ideja da pozovu ženu u svoju vezu prva je sinula Krisu koji je biseksualan, a nikad nije imao seks sa ženom pa je poželio i to da proba. Met se u početku protivio, ali sad je čak i njegov deda prihvatio ovu vezu i stalno ih ispituje kada će dobiti dete. 

- Kada upoznamo nekog u baru, predstavim se i kažem ovo su moja dva dečka. Ljudi često misle da se šalim - rekla je Kejit za The Sun.

Kris i Met su se u međuvremenu venčali, ceremoniju je vodila upravo njihova devojka koja je takođe biseksualna. Met za sebe ipak kaže da je homofleksibilan što znači da preferira muškarce, ali nema ništa protiv seksa sa ženama.

Foto: facebook.com/Chris Brandt
Dva momka dele jednu devojku

U početku veze Kejit priznaje da je bila ljubomorna i svi su imali svoje nesigurnosti i sumnje, ali su uspeli da ih savladaju. Što se tiče dece, kažu, za sada su im dovoljna dva psa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading