MALO IM DALA ORALA, a malo ih krala: U Boru lomili ruke i ostajali BEZ PENZIJA ZBOG SEKSA!

Autor: telegraf.rs, Republika

Razonoda

03.11.2017

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka A. Š. (28), iz Bora osumnjičena je da je ojadila na desetine penzionera kojima bi, dok ih je u parku oralno zadovoljavala, drugom rukom krala novčanik sa penzijom i bežala! I to baš - usred završnice!

RepublikaFoto: pixabay.com
Usred zadovoljavanja ona bi drugom rukom krala novčanik i odmah bežala

Ona bi na dan kada su penzioneri primali penzije izabrala žrtvu. Prilazila bi i nudila usluge oralnog zadovoljavanja, a penzionera koji bi pristao vodila je u najbliži park u gradu!

A tamo bi počelo ludilo, o kojem do sada u Boru niko nije znao.

Ona bi tu čoveku spuštala pantalone do kolena i počela da ga oralno zadovoljava. On bi, naravno, uživao - jer em je stigla penzija, em ga zadovoljava devojka od 28 godina!

Ali ne lezi vraže!

Usred zadovoljavanja ona bi drugom rukom krala novčanik i odmah bežala.

Penzioner bi, u pokušaju da je stigne, padao, jer bi se sapleo o sopstvene pantalone, koje su mu zajedno s gaćama spuštene do kolena.

Nekoliko penzionera je, čak, zadobilo i prelom nosa i ruke prilikom pada.

Sumnja se da je broj penzionera koje je A. Š. pokrala na ovaj način veći od prijavljenog, ali da oni slučaj, zbog porodice i bruke, nisu ni prijavili policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading