(VIDEO) BULDOG POKUŠAO DA SPASI LEONARDA DI KAPRIJA u poznatoj filmskoj sceni!

Autor: Republika

Razonoda

31.10.2017

07:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovjekov najbolji prijatelj uvek nastoji da zaštiti osobe koje voli pa čak i kada opasnost nije stvarna. Tako je i u video snimku na Jutjubu u kojem buldog Kalesi gleda poznatu scenu iz filma "Povratnik" i pokušava da spasi Leonarda di Kaprija od medveda.

RepublikaFoto: youtube.com/ Elvis and Khaleesi
Buldog gleda svog omiljenog glumca

Dok je gledao scenu u kojoj je medved napao lika kojeg glumi Leonardo di Kaprio, Kalesi je pokušala da spasi omiljenog glumca od opasnog napada medveda.

Izgleda kako Kalesi voli Leonarda i postaje zaštitinički naklonjena prema glumcu kada je u nevolji.

Na Jutjubu ima više od 30 video-snimaka psa koji gleda različite emisije i filmove i reaguje na njih. Neki od drugih videa s milionskim pregledima uključuju i video-snimke na kojima buldog tokom horora upozorava devojku na opasnost pa pokušava da zaštiti decu u nekim užasnim scenama.

Iako Di Kapriov karakter preživljava zahvaljujući čvrstoj volji i želji za osvetom, Kalesi verovatno misli da je to njena zasluga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading