ŠOK FOTKA ZAPALILA INTERNET: Mladoženja je skinuo farmerke, a mlada je kleknula na kolena...

Autor: Republika

Razonoda

05.10.2017

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija holandskog fotografa Majkla Klostera za vrlo kratko vreme napravila je pravi bum na internetu - i to sa dobrim razlogom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Naime, na ovoj fotografiji, bar na prvi pogled vide se sveže venčani mladenci kojima je nedostajalo strpljenja i straha da će biti otkriveni pa su se odmah pošto su rekli sudbonosno "da", krenuli u seksi akciju.

Kao što se može videti na fotografiji, mladoženja je spustio svoje plave farmerke, dok je mlada kleknula ispred njega - reklo bi se da novopečeni mladenci pobegli od gostiju i u prirodi imaju  oralni seks.

Istina je, kako pišu strani mediji, i kako je otkrio kreator fotografije - ipak drugačija.

Njih dvoje, naime, na nagovor - pazite sad - mladine majke - odlučili su da simuliraju oralni seks, jer smatraju da je reč o dobroj šali.

- Nisam želeo da se genitalije vide na slici, ali sve ostalo je jako interesantno - naveo je on i dodao:

- Svako ko smatra da je ova fotografija uvredljiva živi u 1996. U moru fotografija postoji jedna koje će se za 10 godina rado sećati - naveo je on.

Da li je i za vas ova fotografija uvredljiva ili je reč o dobroj šali, napišite nam u komentarima. Jedno je sigurno, fotografija je izazvala veliku pažnju i poput groznice se proširila društvenim mrežama.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading