(FOTO) Da li biste ušli u njegovu pekaru?! ODSEČENE NOGE, RUKE I KRVAVA LICA NA JELOVNIKU

Autor:

Razonoda

21.04.2018

04:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledajući tajlandski rad umetnika Kitivata Unaroma, pomislili biste da je iskasapio ljudsko telo i delove poslužio narodu. Međutim, ovi odsečeni udovi i oštra lica su od testa. Naime, ovaj umetnik je iz pekarske porodice, a da bi zadržao porodičan posao on je obogatio ovaj zanat i šokirao celu planetu.

Tajlandski umetnik postao je poznat po tome što peče hleb u obliku krvavih ljudskih delova tela.

 

 

A post shared by Kittiwat Unarrom (@unarrom) on Jun 1, 2017 at 9:04pm PDT

 

Od 2006. Unarom koristi testo kao sredstvo umetničkog izražavanja, "vajajući" hleb koji liči na krvave ljudske glave, ruke, stopala i noge.

Umetnik je završio studije slikarstva i modelarstva, ali nije otkrio strast za svojim poslom sve dok se nije vratio svojim korenima.

- Moja porodica se bavi pekarstvom i ja sam naučio da pečem hleb kad sam imao nekih 10 godina. Hoću da izrazim svoja verska ubeđenja, a preko testa se može reći sve. Pravljenjem ljudskih delova tela od testa mogu da pokažem kako su život i hleb prolazna stvar. Uz to, moj hleb je i dalje samo hleb, bez obzira kako izgleda - govorio je Unarom.

 

 

Iskasapljeni delovi tela prekriveni krvlju pakuju se kao sveža hrana koju možete naći u supermaketima.

Da bi se postigao ovaj strašni i autentičan izgled, Kitivat troši mnogo vremena učeći anatomiju tako što posećuje forenzičke muzeje, dok se u isto vreme trudi da poboljša ukus hleba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading