(VIDEO) Kinez odsekao sebi penis, jer mu je devojka rekla da je MALI!

Autor: blic.rs

Razonoda

14.04.2018

06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kineski student odsekao je svoje genitalije nakon što mu se devojka rugala da ima mali penis.

RepublikaFoto: youtube.com/NEWS BREAKING
Student stajao napolju nakon odsecanja polnog organa

Na snimku koji se pojavio na internetu, vidi se mladić koji mirno stoji samo u majici ispred koledža Guangdong Peidženg na jugoistoku Kine.

Mnogi studenti pojurili su da slikaju i snime mladića kojem je krv curila niz noge, i koji je kasnije hitno prebačen u bolnicu.

Na društvenim mrežama započele su rasprave da je student posegao za drastičnom merom nakon rasprave sa devojkom. Drugi su tvrdili da je sam sebe kastrirao nakon što je neimenovana mlada devojka iznela nasilne komentare o njegovim genitalijama.

Kako su preneli mediji, mladić je bio svestan, ali nema informacija o njegovom trenutnom stanju. Kolidže nije komentarisao zašto je to učinio.

U kratkom saopštenju potvrđeno je da je povredio sam sebe, nakon čega je prevezen u bolnicu. Kako piše "San", ovaj incident dogodio se nekoliko dana nakon što je studentkinja sa vrha zgrade Univerziteta pretila da će da odseče penis svog pedagoga.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading