(VIDEO) KAKAV ŠMEKER: Pilot preko razglasa zaprosio stjuardesu!

Autor: Republika

Razonoda

03.01.2018

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva dana pre katoličkog Božića pilot Džon Ememrson (24) i njegova devojka Lauren Gibbs (23) pripremali su se za let iz Detroita za Oklahomu. On je putnicima na razglas preneo informacije o vremenu, dužini leta i mogućim turbulencijama, a nakon toga promenio je temu.

- Danas je veoma poseban dan za mene i moju devojku Lauren, danas nam je godišnjica. Ona je jedna od naših najboljih stjuardesa. Još to ne zna, ali ovaj dan će za nju postati još posebniji. Želim da sa njom provedem ostatak života - kazao je mladi pilot, zatim kleknuo, izvadio prsten i postavio veliko pitanje. 

Devojka je pristala, a cela situacija oduševila je putnike koji su srdačno aplaudirali mladom paru. 

Lauren je kasnije rekla za "The Independent" kako ju je Džon totalno šokirao jer je inače vrlo tih i povučen, pa od njega nije očekivala ovakav potez. Kako bi sve ostalo zabeleženo kamerom, pilot je angažovao i kolegu pilota, koji je leteo kao putnik, da snimi lepi trenutak. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading