(FOTO) Novi trend u farbanju: Ova boja kose je trenutno najpopularnija!

Autor: cosmopolitan.rs

Lifestyle

16.11.2018

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon šminke, odeće i modnih dodataka, metalik trend pronašao je svoj put i do boje za kosu.Omiljenu majicu, cipele, senku ili torbicu sada možete uskladiti s bojom svoje kose - metalik boja nova je hit nijansa i ono što je sigurno ne možete proći nezapaženo. Ova vrlo neobična boja kose oduševiće sve ljubiteljke upečatljivih nijansi koje ne pate za prirodnim izgledom kose.

Prema Instagram objavama možemo zaključiti da je metalik boja zaintrigirala  brojne dame koje su je poželele ove jeseni. 

Idealna praznična nijansa prvotno se pojavila u srebrnim tonovima, a u međuvremenu su nastale varijacije koje se poigravaju različitim nijansama s metalik odsajem. 

 

 

Tako zahvaljujući najnovijim tehnologijama bilo koja boja kose može imati reflektujući sjaj koji će vas izdvojiti u masi.  Srebrna, zlatna, ružičasta, pastelno plava, nijansi je bezbroj, a na vama je da odaberete onu koja će najbolje istaći vašu ličnost.

 

 

Ako nemate dovoljno hrabrosti da celu kosu obojite u ovu popularnu boju, uvek možeš izabrati pramenove ili balajaž s metalik krajevima. Da li ste spremne na ovaj trend? 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading