ODLIČAN TRIK: Uz pomoć zubne paste povećajte i zategnite grudi

Autor: Republika

Lifestyle

14.08.2018

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bjuti blogerku Mejkap Meša zaintrigirala je teorija o povećanju poprsja zubnom pastom i vazelinom. Grudi je marljivo trljala pomenutim sastojcima mesec dana kako bi testirala ovu metodu. Evo i rezultata.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ovaj pomalo bizaran trend zainteresovao je mnoge žene koje priželjkuju veće poprsje, a nisu sklone estetskoj hirurgiji. Radi se o trljanju grudi smesom paste za zube i vazelina. Drugu varijantu čine belance pomešano sa usitnjenim krastavcem i brašnom. 

Pojedine devojke tvrde da im to pomaže da im grudi izgledaju nešto veće i zategnutije, piše Metro. 

Jedna devojka je na Jutjubu, pod profilom "Editorial Naturalbeauty556", pokazala kako ona to radi sa smesom paste za zube, belanceta, usitnjenog krastavca i brašna. Tvrdi da se rezultat zatezanja kože grudi i dekoltea vidi već nakon pet dana. 

Pogledajte kako njen prilog:

Zubna pasta isušuje kožu, a to navodno ima učinak zatezanja kože, pa koža tako deluje čvršće. Ipak, teško je poverovati da može da prodre duboko pod kožu manjih grudi i tamo napravi čudotvorne promene. 


S druge strane, ni ostali sastojci, na primer vazelin, ne mogu da imaju učinak povećanja grudi, već eventualno može da se učini da su veće jer je koža sjajnija. 


- Ovi bizarni saveti jednostavno su zavaravanje mnogih žena koje bi volele da imaju veće grudi, pa su sklone čudesnim metodama - kaže Kristofer Inglefild iz Klinike za estetsku hirurgiju "London Bridž" u Velikoj Britaniji. 

- Pasta za zube i vazelin kao pomagala za dolazak do većih grudi su čisto internet šarlatanstvo. Grudi od toga mogu da mirišu osvežavajuće, ali zasigurno neće da postanu veće - ističe on. 

Bjuti blogerku Mejkap Meša zaintrigirala je teorija o povećanju poprsja zubnom pastom i vazelinom, pa je to probala na sebi. 

Grudi je marljivo trljala pomenutim sastojcima mesec dana, ali pomaka nije bilo. Na kraju je utvrdila da je sve to, kako kaže, glupost, pa je pozvala žene da ne nasedaju.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading