IMATE VIŠAK KILOGRAMA? Ove odevne komade nikako ne oblačite

Autor: Republika

Lifestyle

29.04.2018

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravim izborom odeće možete u trenu izgledati mršavije, a isto tako pogrešnim izborom možete vizualno dodati kilograme.

RepublikaFoto: pixabay.com

Saznajte koje to modne trendove ne treba da pratite ako želite odećom da prikrijete koju kilicu viška.

Pogledajte spisak stvari koje trebate da izbegavate:

Prozirni i mrežasti odevni komadi

Prozirno i mrežasto dodatno naglašavaju problematične delove poput stomaka, ruku i bedara. Ako se ipak ne želite odreći takve odeće, onda je nosite suptilno – na primer, ispod mrežaste tunike obucite majicu bez naramenica i majicu.

Široka odeća

Oversize je u trendu već nekoliko sezona, a za njihov kroj se koriste mekše i opuštenije siluete, zaobljena ramena, lepršave suknje i široki rukavi slični davno popularnim šišmiš rukavima. Međutim, kombinacija šire košulje i farmerice šireg kroja može vizualno dodati kilograme. Mnogo bolji izbor su uske farmerice u kombinaciji sa širokom košuljom ili tunikom.

Upečatljivi printovi

Ne preporučujemo vam nošenje upečatljivih printova ako želite izgledati mršavije. Ako ipak želite da ih nosite, onda nosite samo jedan odevni predmet s printom u zamagljenom ili zemljanom tonu. Nikako ne mešajte printove osim ako nisu otvoreniji.

Prorezi na predelu struka

Haljine s prorezima na predelu struka odlično stoje ženama s figurom peščanog sata i istaknutim trbušnjacima. Međutim, žene s kruškolikom građom tela ili šlaufićima bi trebale da izbegavaju ovakve haljine. Ako želite da nosite odeću s prorezima, izaberite onu s prorezima na rukama i gornjem delu leđa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading