(VIDEO I FOTO) MODNA ŽURKA: Večera uz pesmu Jelene Rozge i modnu reviju Suzane Perić

Autor:

Lifestyle

16.04.2018

21:02 >> 18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Borskom jezeru je u nedelju veče bila odlična žurka! Suzana Perić je održala modnu reviju u predvorju hotela "Jezero" koje je pretvoreno u salu za ekskluzivnu večeru na kojoj je goste pesmom zabavljala Jelena Rozga.

Svi koji iole prate modu znaju ko je Suzana Perić i da smo u njenim ženstevim haljinama često viđali brojne poznate dame, ali i mnoge devojke i žene sa stilom. Poznata kreatorka, koja ove godine slavi 20 godina uspešne karijere,  je sinoć prikazala modele iz nove kolekcije za proleće/leto "Most Wanted" na Borskom jezeru, tačnije u hotelu "Jezero", gde je modna agencija Select organizovala pravi muzičko-modni spektakl.

Pre i posle revije, brojne goste hotela zabavljala je fantastična Jelena Rozga pevajući brojne hitove, kako one koje je snimila dok je bila član grupe Magazin, tako i pesme sa samostalih albuma. Pokazalo se da publika odlično zna njen repertoar, što je motivisalo većinu dama da zaplešu.

RepublikaFoto: e-stock/KOBRA
Jelena Rozga napravila odličnu atmosferu

Moćan glas ove džepne venere zagrejao je atmosferu pre početka revije na kojoj je Suzana Perić prikazala modele iz kolekcije "Most Wanted" (najtraženija), izrađene od prirodnih materijala, kao što su pamuk i svila, inspirisani 80-tim godinama prošlog veka sa daškom boemskog stila. U kolekciji se vide elegantno ukrojena odela i haljine, naglašeni naramenicama i istaknutim strukom, svečane haljine izrađene od ekskluzivne svile sa unikatnim printom, ali i lepršave pamučne haljine, kao i suknje i bluze zanimljivih dezena. 

Modna revija je počela je umetničko-plesnim performansom plesača  Instituta za umetničku igru, da bi se kao prvi model na pisti pojavila glumica Katarina Radivojević kao Suzanino zaštitno lice zajedno sa manekenkom Kristinom Perić koja je prvi srpski Viktorijin anđeo.

Kreatorka je kolekciju dizajnirala za mladu urbanu ženu koja ima potrebu za izražavanjem slobode i nezavisnosti. Ona je uvek svoja i jedinstvena, uvek zna šta hoće i može, spremna za nastupajuće leto, bilo da ga provodi na vrelom asfaltu ili na nekoj egzotičnoj mondenskoj destinaciji.

Dakle, kao i sve dosadašnje kolekcije Suzane Perić, i kolekcija „Most Wanted" slavi ženstvenost kroz krojeve i materijale koji laskaju ženskoj figuri, a tu su i metalni detalji koji ističu i podržavaju hrabrost žene.   

RepublikaFoto: Z. Tome Dimitrijevic
Gosti hotela "Jezero" su, osim u modi i muzici, uživali i u odličnoj hrani

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading