ISPUNITE ŽELJE: Novogodišnji feng-šui saveti

Autor:

Lifestyle

30.12.2017

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osim novogodišnjeg uređenja doma, prema pravilima feng-šuija, pozitivnu energiju i ostvarenje svojih želja možete da prizovete uz nekoliko jednostanih trikova, kaže vlasnica Feng-šui instituta "Sandra Drinčić" za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: pixabay.com
Uređenje doma je bitno za vašu svakodnevnicu

1. Papirić "piši-briši"

Zapisivanjem negativnosti koje su vas zadesile tokom godine potvrđujete sebi da ste ih svesni i da od njih više ne strahujete. Samim činom pisanja razgovarate sa podsvešću, a sistemom uništavanja papira otpuštate date negativnosti od sebe. Dokumentujući osećanja u vidu pisanja, postajete manje poistovećeni sa njima. Pisanjem se podsvest odvaja od negativnih zapisa i čiste se negativne emocije. Zapišite sve ono što želite da otpustite od sebe, ali strpljivo, zapisujući jednu po jednu negativnost. Zamolite energije Univerzuma da vam daju snagu da budete pozitivni tokom naredne godine i da vas tokom nje ne "posećuju" negativnosti. Možete da pišete na:

  • parčetu papira, koje ćete potom zapaliti
  • toalet-papiru, koji ćete zatim baciti u WC šolju i pustiti vodu
  • listu drveta, koji ćete pustili niz reku, kako bi energija vode mogla da odnese sve negativnosti 

2. Kutija želja

Foto: pixabay.com
Kutiju sa željama postavite unutar vaše spavaće sobe

Odaberite kutiju koja vam se najviše sviđa. U odabranu kutiju postavite sve ono što simbolično predstavlja vaše želje za narednu godinu (malo srce za ljubav, 3D auto koji želite da kupite, novčić, sliku nekretnine koju želite da imate i ostale vizuelne prikaze vaših želja). Kutiju postavite unutar vaše spavaće sobe, ali pre toga je otvorite i potvrdite sebi da u život pozivate sve energije koje su potrebne za ostvarenje vaših želja. Šta će i na koji način biti realizovano, zavisi od toga šta je najbolje po vas, šta vam je u kom trenutku predodređeno, a to samo Univerzum zna. Blagoslovite, zatvorite i kutiju vratite na policu u vašoj spavaćoj sobi. Vaša kutija želja je vaša privatna stvar i niko ne treba da je dira. 

3. Sveska želja

Zapisivanjem vaših želja, misli i ciljeva aktivirate moć podsvesti. Vizuelnim prikazom (slikom koja prikazuje željeni cilj) uvećavate mogućnost realizacije. Pišite, lepite sličice, stvarajte vizuelni prikaz zacrtanih ciljeva. Vašu svesku želja čuvajte samo za sebe. I kada se realizuje zamišljeno, to ne treba drugima otkrivati niti pokazivati. Radite na svim vašim željama. Pretvarajte ih u ciljeve. Napravite plan za realizaciju svakog od njih. Verujte!

Više o Feng-šui institutu "Sandra Drinčić" MOŽETE PROČITATI OVDE

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading