Izbor parfema koji nosite zapravo odražava vaše raspoloženje!

Autor:

Lifestyle

22.01.2021

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li volite da na sebi imate nekoliko kapi svog omljenog parfema kada idete na važan poslovni ili privatni sastanak?

Odgovor je najverovatnije DA, jer vam mirisne note omiljenog perfema daju veće samopouzdanje i utiču pozitivno na vaše raspoloženje. Parfemi iza kojih stoje poznati brendovi su stvoreni kako bi vas okupali predivnim kombinacijama mirisa i omogućili vam da se izdvajate u masi. Međutim, da li ste znali da parfem ima i brojnih drugih prednosti.

Neke od njih navodimo vam u redovima koji slede.

DODATAK LEPOG MIRISA

U prošlosti parfemi su se koristili prvenstveno kako bi se prikrio neželjeni telesni miris. Danas se međutim manje borimo sa tim problemom na ovaj način, a više koristimo parfem kako bi svom telu obezbedili dodatak lepog mirisa tokom celog dana.

POBOLJŠANJE RASPOLOŽENJA

Jedna od glavnih prednosti parfema je poboljšanje raspoloženja. Kada su vaše omiljene mirisne note svuda oko vas, neminovno je da vam se osmeh pojavljuje na licu. Osim toga izbor parfema koji nosite zapravo odražava vaše raspoloženje bez obzira da li se osećate razigrano, nestašno ili vrlo smelo.

POVEĆANJE SAMOPOUZDANJA

Baš poput lepe haljine i viskih potpetica i omiljeni parfem može brzo i lako da vam podigne samopouzdanje. Činjenica da znate da neodoljivo mirišete prijaće vam u društvu važnih osoba, i učiniće čuda kada je vaše ponašanje u pitanju u pozitivnom smeru.

MOŽE VAS UČINITI PRIVLAČNOM

Čulo mirisa je jedno od najjačih ljudskih čula. Često se dešava da vam se neko svidi upravo zbog njegovog telesnog mirisa. Kombinacija zapravo mirisa kože i parfema koji osoba nosi, je ona dobitna koja obara sa nogu. Skupoceni parfemi su puni feromona koji vas čine privlačnima.

MOŽE DA DELUJE KAO AFRODIZIJAK

Mnogi parfemi su kreirani da funkcionišu kao istinski afrodizijaci. Budući da sadrže bilje i esencijalna ulja u sebi koja imaju ovakva svojstva, neminovno je da i sami imaju magnetna svojstva afrodizijaka.

JAČA VAŠE ZDRAVLJE

Budući da parfemi utiču na poboljšanje raspoloženja, to znači da ste manje suočeni sa osećanjem stresa, teskobe i potištenosti koji utiču na vaše zdravlje. Osećamo se fizički onako kako se osećamo emocionalno, a omiljeni parfem uvek popravlja raspoloženje.

POKREĆE SEĆANJA

Mirisne note omiljenog parfema pokreću sećanja na davnu prošlost i drage ljude u njoj. Omiljeni parfem može da vas podseti na događaje od pre više decenija i zauvek postane deo njih. Žene često kupuju parfeme na putovanjima kako bi ih oni podsećali na lepe uspomene.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading