MUČI VAS POLEN? Ova efikasna terapija sa medom rešava problem odmah

Autor: Republika

Lifestyle

17.05.2018

04:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proleće je period kada se javljaju polenske alergije, te se masa ljudi suočava sa ozbiljnim reakcijama tela – od curenja nosa, do bolnih i natečenih očiju, do bolnog grla i kašlja.

RepublikaFoto: pixabay.com

Dok je najvažnije konsultovati se sa doktorom koji će vam prepasiti odgovarajuću terapiju za alegiju, stručnjaci tvrde da konzumiranje manuka meda može da vam pomogne u borbi sa simptomima. 

Trejsi Lokvud, registrovani dijeteričar koji živi i radi u Njujorku, otkriva da MGl (metilgoksid), supstanca koja je pronađena u manuka medu može biti izuzetno korisna za osobe koji imaju problema sa curenjem nosa, koje se javlja kao posledica polenske alergije. 

- Aktivni sastojak metilgoksid pokazao se efektivnim alergijska oboljenja sluznice nosa, što je jedan od najčešćih simptoma - kazala je Trejsi za portal "Well + Good".

Metilgoksid, koji se nalazi u manuka medu, može biti efikasan tretman za upalnu sluznicu nosa, bez obzira da li se radi o prehladi, gripu, alergijama ili respiratornoj infekciji. 


Osim toga, kašika ovog meda može da vam pruži još zdravstvenih benefita. 

- Manuka med može da ubije bakterije u našim telima, koristi se i za lečenja opekotina i rana, kao i tretman protiv akni - zaključuje nuticionista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Miroslav

17.07.2018 13:05

Poštovana Gospodo, dobar marketing za prodaju meda.