Ovo su stvari koje vam zreo muškarac neće priređivati

Autor: Republika

Lifestyle

15.11.2018

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi odnosi prestaju zbog razlika u nivou zrelosti. Jedan partner možda planira za budućnost , a drugi može biti zabrinutiji za dobijanje nove video-igre ili pronalaženja novog odela za sledeći vikend. Zrelost se događa u različitim godinama za svakoga.

RepublikaFoto: pixabay.com

1. Zreo muškarac neće izbegavati probleme 

Kada dečak dosegne zrelost, počinje da shvata da se zaključavanjem i skrivanjem u svojoj sobi od sveta neće popraviti ništa. Zreo muškarac zna da je najbolji način rešavanja problema suočiti se s njima i pronaći rešenje. 

2. Zreo muškarac neće kritikovati 


Čovek koji vas uistinu voli nikada vas neće kritikovati. Bilo da se radi o vašem izgledu, vašoj težini, poslu ili nadama i snovima. 

3. Zreo muškarac se ne boji da pokaže svoje emocije 

Zreo muškarac zna da emocije nisu znak slabosti. To je znak da je muškarac otvoren i ranjiv. 

4. Zreo muškarac vas neće učiniti nepoželjnom 

Porodica i prijatelji su važni, ali zreo muškarac vas neće navesti da se osećate kao da niste prioritet. Umesto toga, pokušaće vas uključiti. 

5. Zreo muškarac će vas poštovati 


Postoji mnogo različitih načina da se poštuje u vezi. Zreo muškarac nikad neće podići ruku na vas. Neće preći vaše granice ili vas ismevati. 

6. Zreo muškarac ima zdrav odnos sa svojom majkom 

Muškarac koji je zreo ima vremena za svoje roditelje. Cenio je kada su se brinuli o njemu, i on je sretan što može učiniti isto. Međutim, on im ne dopušta da donose odluke umesto njega. 

7. Zreo muškarac planira budućnost 

Zreo muškarac ne razmišlja samo o danas. On može živeti u sadašnjosti, a još planira budućnost. Zna da je važno planirati za ono što će doći.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading