Za PERECA pozom su svi poludeli, a znate li šta ona podrazumeva?

Autor: Espreso.rs

Lifestyle

21.09.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako biste uživali u ovoj pozi omiljenoj mnogim parovima širom sveta, žene treba da legnu na bok, a njihov partner da kleči kod njihovih kolena

Ilustracija

Strani mediji raspisali su se o pozi za seks koja izluđuje mnoge parove. Perec poza pruža parovima mogućnost za duboku penetraciju kao u psećoj pozi dok održavate kontakt očima, piše The Sun.

Ako želite da isprobate pozu ogromne ljudske perece sa svojim partnerom, to bi moglo biti upravo ono što tražite i što vam je potrebno u vašem seksualnom životu.

Kako biste uživali u ovoj pozi omiljenoj mnogim parovima širom sveta, žene treba da legnu na bok, a njihov partner da kleči kod njihovih kolena.

Muškarac se smešta između ćeninih nogu i podiže njenu nogu oko struka, kako bi joj se što više približio.

Žene se mogu opustiti dok muškarac obavlja sav "posao" u ovoj vrlo strastvenoj pozi u kojoj su ljudima ruke slobodne da lutaju telima.

Minimalni napor i maksimalni užitak. 

Da biste prešli na sledeću, žena takođe može da iskoristi svoje slobodne ruke kako bi istražila svoje telo ili partnera, te na taj način povećala seksualnu napetost.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading