OBLIK GRUDI OTKRIVA KAKVI STE U KREVETU

Autor: Republika

Lifestyle

19.07.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski seksolog Piero Lorenconi u svojim istraživanjima došao je do zaključka da ženin seksualni karakter možemo da pročitamo iz oblika i veličine njenih grudi. Ženske grudi uporedio je s voćem i podelio ih u četiri kategorije, a svaka od njih krije određeni seksualni karakter.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kruške 

Ovaj oblik grudi otkriva tvrdoglavi karakter žene koja voli seks u različitim varijantama. Muškarci će ove žene teško privući u krevet, ali kada ih osvoje, očekuje ih nezaboravno iskustvo. Žene ovog oblika grudi najčešće su sklone preljubima. 

Dinje 

Žene čije grudi liče na dinje padaju na divljenje muškarca koji će ih tako vrlo lako privući u krevet. U krevetu vole nežnost i uvek od partnera očekuju da ih jako razmazi. 

Limun 

Ako pripadate kategoriji žena čije grudi svojim oblikom podsećaju na limun jedno je sigurno - imate divlji i neukrotiv karakter. Naime, žene koje imaju ovaj oblik grudi vole adrenalin, drskost i uzbuđenje u krevetu i s njima je dobar seks garantovan. 

Grejp 

Žene koje imaju grudi u obliku grejpa su stidljive i nezainteresovane za seksualne izazove i strastvene poteze. Međutim, ono s čime njihovi partneri sigurno neće pogrešiti su nežni dodiri i dugo maženje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading