MUŠKARCI, OBRATITE PAŽNJU: Evo šta njena omiljena poza govori o njoj

Autor: menshealth.rs

Lifestyle

06.07.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može se dosta toga reći o ženu zahvaljujući njenim ličnim izborima - od toga koje piće preferira u baru do toga kako se prestavlja na društvenim mrežama. Ali ništa nije tako jak indikator kao izbor omiljenih poza u seksu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Zašto? Pa, reč je o jednom od najintimnijih stvari u našim životima koje su ispunjene snažnim zadovoljstvom. A s obzirom na veliki broj različitih poza u seksu u kojima oba pola imaju veću ili manju dominaciju, postoje jasni indikatori o tome šta žene preferiraju tokom seksualnog odnosa.

Uz pomoć stručnjaka iz te oblasti saznali smo šta neke od najpopularnijih poza među partnerima govore o seksualnim preferencijama pripadnica lepšeg pola.

MISIONARSKA POZA

Ova klasična poza je kod većine parova i prva koju imaju priliku da isprobaju sa novim partnerom. Poznata seksuaklna terapeutkinja Rejčel Nidl kaže da se žene koje vole ovu pozu mogu smatrati romantičnim. „Ova poza povećava intimnost među partnerima jer se ostvaruje bliski kontakt očima. Žene koje vole ovu pozu definitivno vole komfor koju im pruža i uživaju u tome da njihov partner vodi glavnu reč“.

KAUBOJKA

Kada je reč o „kaubojki“, žena je ta koja ima kontrolu. Dame je obožavaju jer im dozvoljava kontrolu pokreta kuka, a za mnoge žene je to jedan od najboljih načina da dožive vaginalni orgazam. S obzirom da ona dominira tokom ove poze, to verovatno govori da se radi o osobi koja zna šta želi.

DOGGY STYLE

Neke žene vole seks od pozadi zbog toga jer su manje emotivno angažovane i tako se lakše mogu skoncentrisati na zadovoljstvo bez različitih ometanja. Takođe je potrebno da žena bude pokorna i da uživa u tome da partner dominira akcijom.

OBRNUTA KAUBOJKA

I ovde je reč o ženama koje bez dileme znaju šta hoće. Činjenica da je njeno lice okrenuto od muškarca inplicira da možda želi da dublje uživa u odnosu i kroz različite seksualne fantazije uroni u zadovoljstvo bez toga da gleda partnera ispod nje.

69

Ukoliko ona voli pozu 69, verovatno voli da svom partneru pruža oralni seks a pritom i ona dobija istu vrstu zadovoljstva. Dakle reč je osobi koja voli da pruži i dobije zadovoljstvo zauzvrat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading