S*KS KAO TRENING: Ove su poze koje najbrže sagorevaju kalorije!

Autor: cosmopolitan.rs

Lifestyle

16.06.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verovatno vam trening i kalorije nisu prvo što pomislite kada čujete reč seks. Međutim, osim zadovoljstva i čarobnih trenutaka, dokazano je i da seksualni odnosi mogu da budu sjajna vrsta treninga. Omiljenog treninga. Zato smo istražili koje 3 poze će sagoreti najviše kalorije, a pritom će uneti i novine u vaš seksualni život.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Čarobna sveća 

U ovom položaju legnete na leđa, raširite i podignete noge u vazduh. Partner klekne ispred i povuče vas ka sebi tako da su vaše potkolenice s leve i desne strane njegovih ušiju na njegovim ramenima. U ovom položaju intenzivno rade trbušni mišići i mišići stražnjice. 

Jahaći položaj 

Stari dobri jahaći položaj u kom je on na leđima, takođe će poboljšati kondiciju. U tom položaju možete da gledate prema njemu ili da mu okrenete leđa. Ovo je savršena vežba za guzu, stomak i leđa. 

Malo drugačiji misionarski položaj 

Ovaj položaj je idealan ako ne želite aktivno vođstvo. Možete da uživate i trenirate mišiće stražnjice. Oboje lezite u misionarski položaj, potom podignite noge i pritiskajte karlicom ka gore.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading