UDOVOLJAVAJTE JEDNO DRUGOME: Ispovest para koji je u braku BEZ S*KSA!

Autor:

Lifestyle

21.04.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se jako vole, ovaj bračni par nikada nije imao s*ks u svojoj vezi. Suprug je toliko očajan da je potražio savet na portalu The Sun, od njihove kolumnistkinje "Drage Savete".

Ispovest starijeg muškarca koji sa svojom novom ženom nema odnose

Ovo je njegova priča i savet koji je dobio:

- Moja supruga dobro izgleda, ima fantastičan smisao za humor i zlatno srce. Ali, seksa među nama nije bilo šest godina, otkako smo se venčali.

Meni je 57, a njoj 55 godina. Upoznao sam je šest meseci nakon što je moja prva žena preminula u saobraćajnoj nesreći. Imali smo predivan brak, naš seksualni život bio je fantastičan i zabavan. Shvatam da sada puno tražim i očekujem.

Moja nova žena je sjajna i znam da sam pravi srećnik što je imam. Dosta se grlimo i mazimo, ali nikada nema seksa. Rekla mi je kako će se to promeniti, ali nikada nije. Mnogo je volim, ali moram priznati da me sve to jako frustrira.

Savet:

Možda je razlog psihičke prirode ili ona možda strahuje da neće biti toliko dobra u krevetu kao prva žena? Pobrinite se da zna da je ona vaša sadašnjost i budućnost, a ne druga najbolja žena. Ako to ne pomogne, predlažem da zajedno posetite seks terapeuta.

Život bez seksa je loš za zdravlje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading