PORAŽAVAJUĆA SAZNANJA: Muškarci otkrili koje žene su loše u krevetu

Autor: Republika

Lifestyle

19.04.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Koliko je neko dobar ili loš u krevetu - o tome bi moglo danima da se raspravlja, jer ono što je nekome loše, drugome je fantastično - i obrnuto. Seks bi trebalo da bude nešto što vezu između dvoje ljudi vodi na viši nivo intime i emocija, a ne tek puko pražnjenje strasti bez previše osećanja ili sebično zadovoljavanje ličnih potreba.

RepublikaFoto: pixabay.com

Muškarac koji iskreno voli svoju ženu, nikada joj neće reći da je loša u krevetu. Ipak, oni koji to znaju da kažu, tada verovatno uz seks vežu neke druge stvari, poput ženine nesigurnosti zbog izgleda, korišćenja seksa za manipulaciju, nedovoljno truda... Ovo su neki od razloga zbog kojih neki muškarci seks mogu smatrati nedovoljno kvalitetnim:

Nesigurnost zbog fizičkog izgleda

Mnogim ženama je neprijatno da se skinu pred partnerom ili da vode ljubav s upaljenim svetlima. To samo pokazuje da smatraju da nisu dovoljno lepe i savršene i toga se stide. To pak vodi niskom samopoštovanju, sramežljivosti i tome da se zapravo u krevetu ne mogu opustiti.

Niko nije savršen! Takav čovek jednostavno ne postoji. Svi mi imamo mane, i svi bi trebalo da budu svesni toga kao i da prihvate, kako svoje, tako i tuđe nedostatke.

Muškarac koji iskreno i duboko voli ženu s kojom živi, voleće i sve njene mane. Zato, opusti se i dopusti svom partneru da upozna tvoje telo do najsitnijih detalja. Skupi hrabrosti i obuci seksepilan komad donjeg rublja. Osećaćeš se samouverenije i privlačnije, a samim time i opuštenije.

Nedostatak intime i bliskosti

Biti blizak i intiman s partnerom ključ je svake kvalitetne veze. Seks je vrhunac toga. Neke žene kažnjavaju svoje partnere uskraćivanjem intimnih trenutaka ili ih ucenjuju time. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo kog tipa, a posebno ovakvog, ne može se završiti dobro.

Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lepa reč bi trebalo da budu stvari koje se odvijaju svakog dana. Time pokazuješ nekome da ga iskreno voliš upravo takvog kakav je, a to pak vodi i boljem seksualnom životu.

Neki muškarci su za portal Revelist.com ispričali šta im smeta kod žena, kada je seks u pitanju:

"Ne sviđa mi se kada žena samo legne i raširi noge, i čeka da ja sve obavim. Nema mi ništa gore od toga. Pasivnost mi je grozna, kada žena kao da nema pojma o sopstvenom, telu i što joj se sviđa".

"Ne mogu opisati koliko je frustrirajuće kada žena s kojom ste u krevetu ne reaguje i kada ne dobijam povratnu informaciju da li li nešto dobro ili nije".

"Mrzim kada proizvodi lažne zvukove tokom seksa, draže mi je da tiho stenje pa da je to iskreno nego da lažno vrišti.

"Nije nimalo prijatno kada vas upoređuje sa bivšim dečkom. Meni lično ne smeta što je pre mene imala druge, ali ne želim o tome razmišljati".

"Smeta mi nedostatak komunikacije pre ili tokom seksa. Ako joj je nešto lepo ili nešto želi, voleo bih da mi to kaže".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading