ŽENE, evo šta muškarci UVEK primete na vama za vreme seksa!

Autor:

Lifestyle

20.03.2018

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci tokom seksa primećuju stvari kod žena, koje pre odnosa nema šanse da primete. Evo nekoliko stvari koje će muškarcima odvući pažnju u krevetu. I zapamtite Njegovo uzbuđenje hrani se vašim!

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

1. Vaša inicijativa 

Ako ćete mu prepustiti da sve sam radi i čekati šta će se sledeće destit, muškarci će misliti da niste zainteresovane. Dakle, pokažite malo uzbuđenja! Preuzmite u nekom trenutku, bar malo inicijative. Okrenite ga, popnite se na njega… Neka mu ti trenuci budu nezaboravni.

2. Način na koji se kreće telo

Ako ste previše "drvene Marije" ohladiće se. Ukoliko imate dovoljno samopouzdanja (a imate ga) pokrenite se u krevetu, jer to jako uzbuđuje muškarce. Pritisnite svoje grudi o njegova, obgrlite ga nogama, diraj ga, migolji se…

RepublikaFoto: pixabay.com

3. Oči 

I kada ga gledate u oči i kada bacite pogled na njegovo telo, dobro je. Ono što muškarci baš ne vole jest da zurite u njegov "ponos", ili ako gledate stalno samo svoje telo. Dakle, nemoj očima "govoriti" nešto što nije prikladno. 

4. Vaš dah

Reč je u tome kako "zvučite". Ne morate sumanuto da stenjete ili budete zadihane kao da ste otrčale maraton. Ali, neka se primeti… Šapnite mu nešto seksi u uho, neka zna da jedva čekate da vidite šta sledi. Njegovo uzbuđenje hrani se vašim!

5. Jeste li sveže izdepilirane ili nosite skupo donje rublje

Nema frke ako niste! Ali, priprema otkriva da si mislila o seksu s njima - i to ga jako pali. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading