NE PRISTAJTE NA MLAKONJE: Pravi je onaj koji vam ljubav iskazuje DELIMA!

Autor:

Lifestyle

16.03.2018

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ni muškarci, kao ni vi, drage dame, nisu uvek sigurni u obostranu ljubav, pa često fali ono malo strpljenja kako bismo bile sigurne i čule sudbonosne reči. Devojke, samo malo "otvorite oči", i bićete sigurne da li je on "onaj pravi": zaboravite ono "volim te" - analizirajte njegova dela!

Foto: pixabay.com
Držite ga čvrsto i prepustite njemu da brine o vašoj sreći

Ukoliko, dok čitate ovo, pronađete vašeg dragog baš u svakoj tezi, možemo samo da vam čestitamo na sreći - on je "taj"! Iako ne možemo nekog naterati da mu bude stalo, ne klonite duhom, možda se nešto i da popraviti...

1. Priče o drugim ženama rezervisane su samo za "mačo-momenat"

Ukoliko svoje vreme provodi sa vama i često traži vaše mišljenje, a pri tom ne pokazuje interesovanje za viđanje sa drugim ženama, poruka je jasna – našao je svoju! Ipak, kada je raspoložen da o lepšem polu razgovara samo onda kada mu je razdrman ego - ne brinite, ipak je muškarac!

2. Negoduje vaše dosadne priče o bivšima

On ne želi da vas zamišlja sa drugim, čak ni kad se radi bivšem. Neprijatno mu je kada spominjete druge momke. Naravno, trudiće se da to ne primetite. Postoje i oni koji se osećaju ugroženim kada vide da vam drugi muškarci poklanjaju pažnju. Predlažemo da takvom malo podignete samopouzdanje.

RepublikaFoto: pixabay.com

3. Ne propušta priliku da vam pomogne - bez da mu to naglasite

Ponaša se džentlmenski u svakoj situaciji kada ste zajedno. On želi da se pored njega osećate sigurnom i bezbednom, a pre svega kao dama.

4. Provodi sa vama većinu svog vremena

Bira da svoje slobodno vreme provodi sa vama. Prija mu vaša pažnja i trudi se da vaše vreme bude što kvalitetnije. I ne pita za cenu (shvatite to kako hoćete).

5. Planira život sa vama u budućnosti

Vidi svoj život sa vama i za pet godina, ali i za 55. Stalno vam priča o svojoj viziji vaše zajedničke budućnosti. To je veliki dokaz ljubavi!

Trebalo bi da budete zadovoljne ako vaš partner pokazuje ove znake, i ne budite sebične - uzvratite mu na svoj način!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading