MALI SIGNALI: Muškarci otkrivaju kako znaju da li će žena biti strastvena u krevetu!

Autor: Republika

Lifestyle

17.05.2019

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anketa otkriva po čemu muškarci ocenjuju žensku strastvenost pre nego što su uopšte stupili u seksualne odnose sa ženama koje su im se dopale!

RepublikaFoto: Photo by Huy Phan on Unsplash
Foto: Ilustracija

Ankete o seksualnom ponašanju privlače ogromnu pažnju i muškaraca i žena. Najčešća pitanja odnose se na prvo stupanje u seksualne odnose, zatim stav prema prevari, kao i snagu seksualne želje.

Jedna od popularnih anketa čiji se rezultati rado dele po internetu odnose se na to kako muškarci ocenjuju potencijalnu strastvenost kod buduće parnerke.

Na pitanje - kako mogu da unapred prepoznaju da li je žena dobra u krevetu - evo šta su rekli:

"Ako voli da flertuje, znam otprilike šta da očekujem."

"Žena koja zna šta hoće čak i kada su male stvari u pitanju, poput toga šta ćemo i gde večerati, najverovatnije zna šta hoće i u seksu. Isti slučaj je kada su otvorene, jasne su, direktne i nisu stidljive."

RepublikaFoto: Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash
Foto: Ilustracija

Da li je poljubac dobar pokazatelj strastvenosti?

"Način na koji se ljubi može da mi kaže mnogo o tome kakva je devojka u krevetu. Ako je senzualna i strastvena, takva će sigurno biti i tokom seksa."

"U većini slučajeva, ona koja se dobro ljubi ima određene veštine kojima podržava taj poljubac."

"Iskustva su različita. Dešavalo se da se devojka odlično ljubi, a u krevetu je užasna. Sa onima koje se loše ljube često cela situacija bude krajnje neprijatna."

Šta žena koja je dobra u krevetu govori neposredno pre seksa?

"Ništa, ne postoji stvar koju može da kaže ili uradi što će da je učini privlačnijom u mojim očima. Ali privlačnost i ponašanje u krevetu nemaju ama baš ništa jedno s drugim."

Samo je jedan hrabar momak rekao potpuno suprotno od ostalih i istakao da način na koji devojke plešu može biti dobar pokazatelj kakve su među čaršavima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading