Visoka sezona, niske cene! Paket aranžmani na popustu – Autobusom za 199 evra, avionom za 299 evra

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

12.07.2018

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne čekajte, već iskoristite sve pogodnosti u agenciji "Viva travel" i priuštite sebi odmor za pamćenje.

Foto: Promo foto
Jedinstvene ponude za letovanje

U jeku turističke sezone obično su cene letovanja dosta više nego u maju i junu. Međutim, možete već danas pronaći vrlo povoljne paket aranžmane u agenciji "Viva travel".

Kako Grčka već godinama prednjači kao najtraženija destinacija, izdvajamo za vas najatraktivnije ponude mnogih grčkih letovališta sa polascima u julu.

Bilo da se opredelite za autobuski ili avionski prevoz, uštedićete u svakom slučaju, jer popusti idu i do 200 evra po osobi. Već 15.07. uputite se ka Pargi ili Lefkadi jer paket aranžman koji uključuje autobuski prevoz i smeštaj od 10 noćenja, košta svega 199 evra po osobi. Cena se odnosi na dvokrevetne studije u svim smeštajnim objektima iz ponude agencije "Viva travel".

Jedinstvenu cenu od 299 evra za iste destinacije po istom principu,  imaju i avionski aranžmani sa polaskom 16.07.

Foto: Promo foto
Vile Nikos i Torini

Polazak 18.07. je rezervisan za regiju Halkidiki.  Nalazi se na samo sat vremena južno od grada Soluna, a uz svoju umerenu i prijatnu klimu, bogatu vegetaciju, glasi za istinski prirodni raj. 

Svako od njenih već poznatih poluostrva – Kasandra, Sitonija i Atos,  je posebna priča za sebe, podjednako atraktivno našim turistima za letovanje već godinama unazad.

RepublikaFoto: Promo foto
Halkidiki

Za Neos Marmaras i polazak 18.07. odobrava se popust do 100 evra po osobi. A za isti termin Hanioti ima popust čak 200 evra po osobi, što morate priznati uopšte nije zanemarljivo. Slobodnih mesta ima u vilama Nikos, Alexandros i Makedonian Sky.                                         

Sve vile u Pefkohoriju su na sniženju do 100 evra, pa će vam možda biti teško za šta pre da se odlučite.   

RepublikaFoto: Promo foto
Vila Alexandros

Dva dana kasnije - 20.07. u ponudi su specijalne ponude za Solunsku regiju. Naime, za Asprovaltu uštedeće te 100 evra po osobi, a za Stavros i Nea Vrasnu 80 evra.

Ova živopisna mesta, udaljen na oko 70 km od Soluna, povezuje duga peščana plaža. Nikako ne treba propustiti trenutno aktuelne velike popuste za šoping u čuvenom tržnom centru Cosmosm.

Ne samo da ćete se vratiti odmorni sa letovanja, veći i vrlo zadovoljni jer ste spojili lepo i korisno.  

Sve aranžmane možete rezervisati i putem sajta www.vivatravel.rs kako biste izbegli mogućnost gužvi u poslovnicama. Informacije o korišćenju usluge pogledajte na strani Online rezervacije.

Ipak, za svaki slučaj, kontakt telefoni agencije su 011/78 52 800;  011/78 52 801.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading