SICILIJA VAS ZOVE NA LETOVANJE: Najživopisnije, najveće i najintrigantnije ostrvo Mediterana, samo u Belvi Travelu po SPECIJALNOJ PONUDI već od 499€ (smeštaj i avionski prevoz) - Polazak 10. jula

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

04.07.2018

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Belvi Travel za vas ovo leto organizuje direktan čarter let za Siciliju, polazak je 10. jula, uz hotelski smeštaj sa uslugom polupansiona za samo 499€. Uz SPECIJALNU PONUDU za paket aranžman od 11 dana/ 10 noćenja, letujte na Siciliji i uštedite.

Foto: Promo foto

SICILIJA je najveće, najživopisnije i najintrigantnije ostrvo Mediterana zbog svoje istorije duge tri milenijuma, očaravajuće prirode, živopisnih sela i bogate kulturne baštine. Ostrvom dominira najveći i jedini živi vulkan u Evropi - Etna (3.340 m), sa oko 400 ugašenih i nekoliko aktivnih kratera. Tradicionalni uzgoj vinove loze omogućava proizvodnju svetski poznatih vina od koji su najpoznatija Marsala, Moscato di Pantelleria, Nero d'Avola, Etna... Ne propustite sicilijanska vina, ni čuvene kanole - najpoznatija lokalna poslastica pravljena od sira "rakota". Glavni grad Sicilije je Palermo (686.722 stanovnika). Na Siciliji vlada Mediteranska klima. Maksimalne temperature u toku dana su oko 33°C., a jutarnje oko 20°C. Korisno je znati da samo mali broj  restorana radi ceo dan, većina ih se otvara oko 19.00h. Takođe, većina prodavnica radi od 08.00h ali sa obaveznom poslepodnevnom pauzom od 12h - 16h.

TAORMINA - Nalazi se na istočnoj strani ostrva i jedno je od najpoznatijih letovališta na Siciliji. Nalazi se na brdu iznad poznatih letovališta Đardini Naksos, Letojani i Mazaro. Ima fenomenalan pogled na Jonsko more i vulkan Etnu, kao i mnoštvo restorana i noćnih klubova koji garantuju odličan provod i nezaboravno letovanje. Iz razloga što je Taormina na brdu, do plaže se dolazi žičarom koja radi tokom celog dana ili hotelskim mini busevima.

ĐARDINI NAKSOS - Jedno od najatraktivnijih letovališta na Siciliji i Jonskom moru i u podnožju najatraktivnijeg grada na Siciliji - Taormine. Udaljeno je od Taormine na oko 5 km sa kojom je povezano redovnom autobuskom linijom. Prepoznatljivo je po izuzetnoj atmosferi i zabavi. Plaže su uglavnom peščane. Podeljene su na javni i privatni deo na kojem se naknadno plaća zakup ležaljki i suncobrana.

LETOJANI - je malo mesto sa svega 2 600 stanovnika, smešteno na malom uzvišenju u blizini Taormine. Ovo je veoma posećeno mesto i svojom idealnom lokacijom olakšava obilazak ostrva. Plaže su uglavnom peščane. Kulturni i zabavni život ovog malog mesta je aktivan a mesni trg okružen velikim palmama vas neće ostaviti ravnodušnim.

Foto: Promo foto

Hotel Albatros 3* Letojanni

Položaj hotela: hotel je smešten na samoj peščanoj plaži Letojanija i preporučuje se onima koji su u potrazi za mirnim odmorom i kupanjem. Plaža je dugačka nekoliko kilometara i ima svoje javne delove koji se ne plaćaju, kao i privatizovana lida gde se mogu iznajmiti suncobrani i ležaljke. Od Taormine je udaljen oko 5 km.

Hotelski sadržaj: hotel poseduje privatni deo plaže sa suncobranima i ležaljkama čije se korišćenje doplaćuje, bar i restoran sa terasom, na kojoj se ponekad služi večera, besplatan Wi-Fi internet dostupan u hotelskom lobiju, sef boksove na recepciji (uz doplatu), lift, TV salu.

Sobe: hotel raspolaže sa 77 soba koje poseduju klima uređaj, TV, telefon, mini frižider (na upit uz doplatu),  kupatilo, fen, balkon.

Usluga: polupansion, doručak - buffet servis  (samoposluživanje), večera - izbor više jela iz menija.

SPECIJALNA PONUDA: DVOKREVETNA SOBA (POLUPANSION) + AVION + DINARSKI DEO PO CENI  499€, polazak 10. jul

Foto: Promo foto

Hotel Porto Azzurro 3*, Giardini Naxos

Položaj hotela: ovaj mali porodični hotel, tradicionalne usluge u kombinaciji sa lokalnim šarmom, smešten je na promedi zaliva Naxos, samo nekoliko metara od gradskog arheološkog muzeja i 300m peskovitog dela plaže. U neposrednoj blizini hotela nalaze se mnogobrojni restorani, barovi i prodavnice ručno izrađenih predmeta i suvenira.

Hotelski sadržaj: hotel je potpuno renovin, poseduje restoran, lobi, bar, wi-fi internet, sef boksove na recepciji, parking.

Sobe: svaka poseduju klima uređaj (uključen u cenu), telefon, LCD TV sa sateletskim kanalima, wi-fi internet, kupatilo i balkon. Pojedine sobe su sa pogledom na more.

Usluga: polupansion, doručak - buffet servis  (samoposluživanje), večera - izbor više jela iz menija.

SPECIJALNA PONUDA: DVOKREVETNA SOBA (POLUPANSION) + AVION + DINARSKI DEO PO CENI  529€, polazak 10. jul

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading