LETO U GRČKOJ S BELVI TRAVELOM: 10 noćenja sa avionskim prevozom po ceni već od 209€

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

20.06.2018

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko još niste odlučili gde ćete letovati ove godine Belvi Travel vam predlaže Grčku. Preporučujemo vam posebno birane destinacije, prestižna i atraktivna letovališta i smeštajne apartmanske i hotelske kapacitete u Grčkoj za letnju sezonu 2018 godine.

RepublikaFoto: Promo foto
Prelepa Grčka nadomak vas

Prelepa letovališta kontinentalne Grčke i čarobna grčka ostrva: Krf , Kefaloniju , Zakintos , Skijatos, Tasos , Lefkadu , Pargu , Sivotu, Lutraki , Tolo , Krit , Rodos , Asprovaltu , Olympic Beach.

Samo u Belvi Travel-u iskoristite neverovtne popuste i rezervišite paket aranžman za letovanje u Grčkoj (avionom ili autobusom), po SPECIJALNOJ PONUDI  obezbedite letovanje iz snova uz velike porodične popuste i uštede.

BESPLATNO BORAVI DETE DO 18. god.

Desetodnevni specijalni (last minute) paket aražmani:

Odlazak na Krf  nije isto što i odlazak na neko drugo grčko ostrvo, i to svakako nije obično turističko putovanje. Letovanje na Krfu je ujedno i prilika za malo "hodočašće" - boravak na mestu gde su napisane neke od najtužnijih, ali i najveličanstvenijih stranica srpske istorije.

SPECIJALNA PONUDA: 24. jun, smeštaj + autobus + trajekt po ceni 159€

 

RepublikaFoto: Promo foto

SPECIJALNA PONUDA: 24. jun, smeštaj + avion po ceni 219€

Krit  je zaista posebno ostrvo,vetar i talasi u Retimnu, vožnja kroz planine i krivine do plaže Elafonisi, zalazak sunca na plaži Falasarna, divan roze pesak, čista morska voda, preukusna grčka hrana, opuštajuća vožnja brodom do rajske plaže i lagune Balos, bezbroj stabala maslina pored puta, nestvaran ambijent na plaži Matala i netaknuta priroda.

SPECIJALNA PONUDA : 25. jun, hotel + avion po ceni 459€

Rodos je jedno od najekskluzivnijih turističkih ostrva, poznat po predivnim osunčanim plažama, luksuznim hotelima, ali odličnom noćnom provodu.

SPECIJALNA PONUDA: 26. jun, hotel + avion po ceni 369€

I ovo leto vas vodimo na Zakintos , ostrvo kornjača ili biser Jonskog mora,treće po veličini i najjužnije jonsko ostrvo. Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio (Shipwreck) sa finim belim peskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda, koja je i zaštitni znak Zakintosa. Poznate i primaljive plaže Agios Nicolaos u blizini mesta Vassilikos, Banana beach, zatim vodeni sportovi, prelep pesak, prirodne plaže sa stenovitim formacijama, uvale, pećine… sve je moguće na Zakintosu… uživajte. Mi smo za vas izabrali Laganas.

RepublikaFoto: Promo foto

SPECIJALNA PONUDA: 28. jun, smeštaj + avion po ceni 279€

Lefkada  obiluje prelepim pejzažima, zalivima sa izrazito plavom vodom i  rajskim plažama. Ne propustite da obiđete čuvene plaže kao što su Porto Kaciki, proglašena za jednu od najlepših u Evropi, Agios Joanis, Katisma, Atani, Sivota, Egremni i mnoge druge.

SPECIJALNA PONUDA: 28. jun, smeštaj + avion po ceni 249€

Parga , neobično šarmantno malo mesto na severo – zapadnoj obali Grčke, u oblasti Epir,  poznato je po zdravoj mediteranskoj klimi, okolnim planinama bujne vegetacije i smaragdnoj boji mora. Godinama privlači veliki broj turista zbog svoje istorije, lepote, prelepih plaža, maslinjaka i borovih šuma.

SPECIJALNA PONUDA : 28. jun, smeštaj + avion po ceni 299€

Sivota je smeštena i ušuškana u prelepom malom zalivu u okviru arhipelaga koji čini nekoliko ostrvaca, a naspram jonskih ostrva Paksija i Krfa. To je prelepo, staro ribarsko selo, a sada moderno letovalište sa velikim brojem prodavnica, taverni, kafeterija…

SPECIJALNA PONUDA: 28. jun, smeštaj + avion po ceni 339€

Našu podnudu možete videti na: www.belvi.rs

Potrebne informacije možete dobiti pozivom na 011 322-3300

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading