Letujte sa Belvi Travelom UZ SPECIJALNU PONUDU!

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

18.06.2018

05:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Letujte sa Belvi Travelom na Kritu ili Skiatosu uz najniže cene do sada: SPECIJALNA PONUDA za desetodnevni paket aranžman po ceni 209€!

Belvi Travel vas ovo leto vodi na ostrvo KRIT, najveće grčko i peto po veličini ostrvo Mediterana posle Sicilije, Korzike, Sardinije i Kipra, jedna od najjužnijih tačaka Evrope i raskrsnica tri kontinenta – Evrope, Azije i Afrike, obuhvata površinu sa okolnim malim ostrvima od 8.335 km2. Zapljuskuju ga tri mora Libijsko, Egejsko i Jonsko.

Foto: Promo foto

KRIT - desetodnevni specijalni (last minute) paket aražmani:

Hotel Hersonissos Central 3* Mali, ekonomičan hotel, izgrađen u tradicionalnom stilu, u centru Hersonisosa, nadomak starog grada, pored luke. Udaljen 200m od gradske plaže i 100m od trgovačkog dela grada. Hotel sadrži restoran, bazen sa restoranom, internet, lobi sa TV salonom. Sobe su klimatizovane i sadrže TV, mini bar, sef, wi-fi internet, kupatilo, balkon. Usluga u hotelu je polupansion (doručak - večera) - buffet servis (samoposluživanje).

Specijalna ponuda: 519€ paket aranžmana (avion + hotel + dinarski deo), polazak 25. jun

Hotel Brascos 3* smešten u samom centru Retimna, u blizini starog grada, oko 800m od najveće peskovite plaže Retimna. Hotel sadrži bazen sa ležaljkama i suncobranima, restoran, kafeteriju, internet, lobby bar sa TV salonom, roof garden (kafeterija na krovu hotela), sef boksove. Sobe su klimatizovane i sdrže TV, wi-fi internet, telefon, frižider, fen, kupatilo i balkon. Usluga u hotelu je doručak - buffet servis (samoposluživanje).

Specijalna ponuda: 459€ paket aranžman (avion + hotel + dinarski deo), polazak 25. jun

Hotel Lefkoniko Beach 3* nalazi se u gradu Retimnu, na 800 m od centra grada i samo 50 m od duge peščane plaže (prelazi se ulica “Beach Road”), koja je opremljena suncobranima i ležaljkama. Hotel sadrži dva otvorena bazena sa ležaljkama i suncobranima, bazen za decu, recepcija sa lobi barom i TV salonom, snack bar, koktel bar, restoran, internet. Hotel poseduje 104 sobe i apartmana, opremljene sa centralnom klimom, telefonom, radijom, sefom, mini-frižiderom, kuhinjom u apartmanima, TV-om, fenom, kupatilom, balkonom ili terasom.Usluga u hotelu je polupansion (doručak - večera) - buffet servis (samoposluživanje).

Specijalna ponuda: 579€ paket aranžmana (avion + hotel + dinarski deo), polazak 25. jun

Hotel Santa Marina 3* je udaljen 100m od  centra gradića Agios Nikolaos. Hotel se sastoji iz dve zgrade, udaljenje oko 40 m jedna preko puta druge. Okružen je prodavnicama, tavernama, kafeterijama... i udaljen 500m od čuvenog jezera. Hotel je udaljen 50m od gradske peščane plaže. Suncobrani i ležaljke se dodatno plaćaju. Raspolaže sa recepcijom sa lobby-em i TV salonom,  restoranom, spoljašnjim bazenom, beslatannim wi-fi na recepciji, sef na recepciji. Sobe su klimatizovane i sadrže SAT TV, frižider, fen, kupatilo, balkon ili terasu.
Usluga u hotelu je polupansion - buffet doručak (samoposluživanje) i večera - više jela po izboru.

Specijalna ponuda: 579€ paket aranžmana (avion + hotel + dinarski deo), polazak 25. jun

Foto: Promo foto

Skiatos je pravi biser arhipelaga severnih Sporada, grupe ostrva smeštenih u plaventnilu Egejskog mora.

Ostrvo je dužine samo 14 km, a krase ga plaže od kojih su najpoznatije Megali Amos, Vasilias, Ahladies, Vromolimnos, Kolios, Trulos, Aselinos, Banana i nadaleko čuvena Kukunaries plaža, koja spada među najlepše mediteranske plaže. Plaže su u nizu od 12 km na južnoj strani ostrva, sve su peščane, lepo uređene sa prirodnim hladom borovih šuma. Plaže su prostrane i bez gužve i odlične su za mirno sunčanje i kupanje, a na nekim plažama kao što su Banana ili Vromolimnos organizuju se dnevne žurke za one koji vole takvu vrstu dnevne zabave. Između i okolo plaže smeštena su turistička naselja sa hotelima i apartmanskim vilama i u okruženju se nalaze sezonski restorani i prodavnice. Na severu ostrva, plaže su uglavnom šljunkovite i šarane sa neverovatnim i prelepim konfiguracijama stena, od kojih se izdvaja Lalaria plaža.

Odmor na Skiatosu je idealan kako za one koji vole uzbudljiv noćni život, šoping, prelepe plaže i sjajnu zabavu, tako i za one koji vole mirniji odmor. Bilo da ste pošli na miran ili aktivan odmor, da ste željni sunčanja ili odmora u hladu, da volite moderne kafeterije ili netaknutu prirodu, Skiatos je pravo mesto za odmor.

Belvi Travel je omogućio izbor od mnoštva posebno biranih vila koje se nalaze van gradskog središta nedaleko ili nadomak Megali Amos plaže.

Foto: Promo foto

Vila Ftelia B. kategorije je svojim većim delom okrenuta ka moru, a drugi deo vile prema lokalnom putu koji spaja glavni grad Skijatos i suprotnu obalu Skijatosa (Kukunaries plažu). Vila je okružena zelenilom i nalazi se u području peščane plaže Megali Amos, od koje udaljena samo 70m, a od grada Skijatosa, centra i luke, 700m. Neposredno do vile je i bus stanica odakle sa može otići do bilo koje poznate plaže na 14km dugačkoj obali Skijatosa, kao i supermarket. Wi-fi i klima su uključeni u cenu. Studia su opremljena sa dva sa dva ležaja i kuhinjskim delom (frižider, šporet sa dve ringle, aspirator, posuđe i pribor za odgovrajući broj osoba), klima (uključena u cenu), TV, kupatilo sa peškirima, balkon za sedenje i obedovanje.

Specijalna ponuda: 209€, paket aranžman (smeštaj + autobus) , polazak 21. jun

Specijalna ponuda: 229€, paket aranžman (smeštaj + autobus), polazak 21. jun

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading