(VIDEO) DA SE NAJEŽIŠ: Ovako izgleda PUT OKO SVETA luksuznim kruzerom!

Autor:

Razonoda

09.05.2018

01:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luksuzni norveški kruzer "Viking Sun" sledećeg avgusta kreće na putovanje oko sveta i za 245 dana posetiće 59 zemalja na svakom kontinentu. Kruzer, na kojem će biti 930 putnika, pristaće u 113 luka.

RepublikaFoto: yputube.com/The Jet Set
Isplati li se?

Da biste obišli svet na luksuznom krstarenju treba da izdvojite najmanje 75.000 evra, piše Dejli mejl.

"Viking Sun" sa svojih 930 putnika napustiće luku u Griniču u avgustu sledeće godine, a put oko sveta trebao bi da se završi u maju. Tokom 245 dana i osam meseci posetiće sve kontinente, osim Antarktika.

RepublikaFoto: yputube.com/The Jet Set

Prva pristajanja biće u Irskoj i Norveškoj, a onda će kruzer preko Atlantika stići na Grenland.

U cenu je uračunata avionska karta za biznis klasu leta do Londona, kao i svi obroci. Na kruzeru putnici će moći da uživaju u klasičnoj muzici, predavanjima iz istorije i umetnosti, kao i u časovima kuvanja.

Najjeftinija karta košta 75.000 dolara po osobi, što znači da jedan par treba da izdvoji čak 150.000 evra za put oko sveta.

Putnicima su na raspolaganju dva bazena, ali i termalna banja koja uključuju snežnu pećinu, u kojoj padaju pahulje.

RepublikaFoto: yputube.com/The Jet Set

Najveća kabina je "vlasnički apartman" koja je već rezervisana, uprkos tome što košta 220.000 evra za jednog, odnosno čak 440.000 evra za dvoje!

Planirano je da se krstarenje završi u maju, kada će kruzer proći kroz Suecki kanal do Mediterana, a zatim preko zapadnih obala Španije i Portugalije nazad do Velike Britanije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading