ER SRBIJA UVODI NOVU KETERING USLUGU ELEVATE DELI & BAR

Autor: Sponzorisani tekst

Razonoda

01.03.2018

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Er Srbija, nacionalna avio-kompanija Republike Srbije, počela je sa novom ketering uslugom pod nazivom Elevate Deli & Bar. Nova usluga omogućava gostima da uživaju u raznovrsnoj hrani i piću po odličnim cenama tokom letova koji traju do tri sata.

Foto: Promo foto

Usluga Elevate Deli & Bar, koja će zameniti postojeću ketering ponudu, osmišljena je tako da gostima pruži veći izbor i prati kontinuirano unapređenje poslovanja avio-kompanije čiji je cilj da gostima Er Srbije omogući da personalizuju svoje putovanje. U zavisnosti od dužine leta i tipa aviona, putnicima će na raspolaganju biti jedan od dva menija.

Dankan Nejsmit, generalni direktor Er Srbije, ovim povodom je izjavio: "Izuzetno nam je drago zbog uvođenja nove Elevate Deli & Bar usluge, koja našim gostima na letovima kratke i srednje dužine pruža izbor hrane i pića veći nego ikada do sada. Udružili smo se sa nekim od najomiljenijih robnih marki u Srbiji da bismo gostima ponudili proizvode koji su im bliski i koje će želeti da konzumiraju tokom leta. Sigurni smo da će sveže spremljena hrana od najboljih sastojaka iz Srbije, kao i mnogobrojne tipične grickalice sa ovog podneblja, biti primamljivi za naše goste.

U Er Srbiji smo i više nego svesni činjenice da naši gosti žele veći izbor - ne samo kada je u pitanju hrana, već i kada je reč o odabiru tipa karte koji najbolje odgovara njihovim potrebama i koji im omogućava da doplate druge usluge, kao što su prioritetno ukrcavanje ili korišćenje brze trake na aerodromu. U 21. veku najvažnije je ponuditi izbor, a uvođenjem Elevate Deli & Bar napravili smo još jedan korak na putu da omogućimo našim gostima da biraju između više mogućnosti."

Foto: Promo foto

Elevate Deli & Bar ketering usluga uvodi se paralelno sa novom tarifnom strukturom Er Srbije, koja omogućava gostima da odaberu jednu od četiri tarife prilikom rezervisanja leta.

Od pomenute četiri tarife, dve najjeftinije - "Economy White" i "Economy Blue" ne uključuju obrok tokom leta, te je nova ketering usluga primarno usmerena ka gostima koji putuju sa tim kartama. 

Šta je na meniju?

U zavisnosti od dužine trajanja leta i tipa aviona, putnici će u džepu sedišta ispred sebe moći da nađu jedan od dva menija.

Na meniju za kratke letove dužine do jednog sata su slatke i slane grickalice, sendviči, topli i hladni napici i alkoholna pića.

Neki od prehrambenih artikala u ponudi su čokoladice, keks, kikiriki i čips. Kada je u pitanju bar, gosti će moći da naruče tople napitke, sokove i alkoholna pića.

Tokom letova srednje dužine do tri sata, meni će sadržati sve prethodno pobrojane artikle, ali i konkretne obroke, kao što su sendviči sa pršutom, odnosno šunkom i sirom, i tortilje sa piletinom ili povrćem. Pored navedenog, gosti imaju u ponudi i dve tradicionalne poslastice – orasnice i vanilice.

Oba Elevate Deli & Bar menija takođe sadrže i specijalne kombinovane ponude, kao što su čaj ili kafa uz pakovanje keksa, konzerva piva sa čipsom, ili bilo koji sendvič sa nekim sokom.

Napomene

• Obroci tokom transatlantskog leta između Beograda i Njujorka ostaju nepromenjeni, odnosno svi gosti bez obzira na klasu putovanja dobijaju besplatan obrok.

• Gosti sa "Economy Red" kartama na letovima kratke i srednje dužine mogu besplatno da odaberu hranu i piće iz posebnog dela menija, pošto je obrok uključen u cenu karte.

• Gosti sa "Business Silver" kartama na letovima kratke i srednje dužine imaće na raspolaganju niz posebno spakovanih hladnih obroka, uključujući i tradicionalno srpsko meze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading