DOČEK U SRBIJI: Evo gde možete da se provedete za male pare!

Autor:

Razonoda

22.12.2017

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bliži se doček Nove godine, pa je euforija sve veća. Ukoliko ste odlučili da ovu Novu godinu dočekate van svog doma, a ne možete da priuštite odlazak na neku od kultnih odrednica u Evropi, ekipa Srpskog telegrafa za vas izdvaja domaće destinacije koje bi mogle da pruže odličnu alternativu. Bliže je, jeftinije, a razlike u provodu nema.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Beograd spreman za doček

Beograd - pesma od bola

Stanovnici glavnog grada će i narednu godinu moći da dočekaju na otvorenom. Centar beogradskih festivala (CEBEF) sastavio je bogat novogodišnji program na beogradskim trgovima. Veče uoči Nove godine, na platou ispred Narodne skupštine nastupiće Van Gog, Zana i Željko Samardžić. Na istom mestu će u najluđoj noći biti muzička ponuda za sve ukuse jer će posetioce zabavljati Riblja čorba i Aca Lukas.

Vojvodina - doček koji roka

Na severu naše zemlje biće mnogo skakanja i đuskanja 31. decembra uveče. Novosađane će na glavnom trgu tog grada u Novu godinu uvesti Darko Rundek sa svojim bendom, Plavi orkestar i popularni sastav S.A.R.S. Subotičani će uživati u zvucima Đorđa Davida, a za ljubitelje narodne muzike grad sa krajnjeg severa Srbije rezervisao je Milana Topalovića Topalka. Zrenjaninci će u novogodišnjoj noći đuskati uz kultni bend Atomsko sklonište.

 

 

Južna Srbija - ratne igre sa spiskom razloga

Najveći grad na jugu Srbije je i ove godine organizovao doček na Trgu kralja Milana, kod popularnog Konja. Beogradski sastav Van Gog će, nakon svirke 30. u Beogradu, pravo na put u grad meraka, gde će u novogodišnjoj noći zabavljati sve Nišlije koje su odlučile da tradicionalni kafanski ambijent ove godine zamene svežim vazduhom. Leskovčani će uživati u hitovima kultnog niškog sastava Kerber.

 

 

Zlatibor - pop žurke

Ljudi koji se odluče da Novu godinu dočekaju u prizorima lepe prirode i ušuškani u snegu, moći će da posete jednu od najatraktivnijih zimskih destinacija u Srbiji - planinu Zlatibor. Turistička organizacija Zlatibor i opština Čajetina najavili su bogat program za novogodišnje praznike, u kome će učestvovati dobro znana imena ovdašnje muzike. Na Kraljevskom trgu će se za četiri dana održati četiri koncerta, počev od 29. decembra. Prva će na scenu Riblja čorba, sutradan će nastupati Toni Cetinski, dok će u novogodišnjoj noći publiku zabavljati Jelena Tomašević. Program 1. januara uveče zatvara folk sastav Leksington bend.

Region u znaku regionalnih zvezda

Toni Cetinski će, nakon svirke 30. decembra na Zlatiboru, skoknuti u susednu Crnu Goru, gde će u Podgorici, na Trgu nezavisnosti, održati veliki novogodišnji koncert. Nastup će otvoriti koncert za decu. Banjalučani će u novogodišnjem periodu takođe uživati uz regionalne muzičke zvezde. Sergej Ćetković, Nikola Rokvić, Lukijan Ivanović, Leksington bend, Toni Cetinski, Dženan Lončarević i Ivana Peters biće gosti glavnog grada srpskog entiteta u BiH.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading