AKO PUTUJETE AVIONOM, ove stvari obavezno ponesite u RUČNOM PRTLJAGU

Autor: Republika

Razonoda

17.12.2017

02:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona praznika je i sezona putovanja stoga nije na odmet da imate na umu par trikova kada je pakovanje u pitanju. Pogledajte šta je ono što treba da se nađe u vašem ručnom prtljagu, a ne u koferu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Neseser 

Tečnost za sočiva, parfem, štapići za uši, maska za spavanje, lekovi i mnoge druge stvari treba da se nađu u vašem ručnom prtljagu, koji će biti uz vas tokom putovanja. 

Laptop/Tablet 

Malo je rizično da nešto tako vredno ostavljate u koferu, posebno ako uzmemo u obzir da gubljenje prtljaga nije neubičajena stvar na velikim svetskim aerodromima. Zbog podataka, vrednosti, ali i samog posla najbolje je da tehniku nosite sa sobom. 

Novčanik 

Osim novca, u novčaniku se nalaze i mnoge druge vredne stvari koje nikako ne bi trebalo da ostavljate u koferu. Navika mnogih koji deo novca nose u ručnom prtljagu i deo u koferu takođe nije bezbedna opcija. Sav novac koji posedujete treba da bude u novčaniku u vašem ručnom prtljagu. 


Slušalice 

Ako planirate da gledate neki film ili slušate muziku na laptopu ili tabletu, onda treba da ponesete i slušalice kako ne biste uznemiravali druge. 

Jakna, pokrivač 

Temperatura u avionu i na aerodromu je uvek malo niža, zbog čega će vam biti potreban dodatni sloj odeće ili pak, pokrivač. 

Nakit 

Koliko god da je zemlja u kojoj se aerodrom nalazi bezbedna, vredan nakit treba nositi u ručnom prtljagu. Sve i da se kofer ne izgubi postoji mogućnost da se nakit u njemu polomi ili ošteti. 


Grickalice 

Letovi često kasne, a nekada ne znate ni koliko ćete se zadržati na aerodromu. Takođe, u toku leta postoji šansa da ogladnite, pa je lepo imati neku grickalicu koja će utoliti glad do konkretnog obroka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading